Kryptovaluta Børser

Verdens største kryptovalutabørs
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Opret dig som bruger, og indbetal mere end 350 kr. for at kunne få 700 kr. i bonus
Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og få 70 kr. gratis i Bitcoin, når du handler for mere end 700 kr.
En platform med sikkerhed i højeste fokus.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og køb 65+ kryptovalutaer på få minutter. Kom i gang med så lidt som 70 kr.
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunderGemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunder

Du skal være ny hos Gemini og fuldføre kontotilmeldingen ved hjælp af henvisningslinket. Efter at du har handlet 700 kr. eller mere (eller 100 USD svarende til din indenlandske valuta).

Få op til $500 i bonus.
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunderHandl mere end +1.300 kryptovalutaer.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Gate.io forbeholder sig retten til endelig at fortolke reglerne for henvisningsprogram og foretage ændringer fra tid til anden.
Tilbud Vind op til 7.000 kr.. Tilmeld dig her!
Vilkår gælder
Kun for nye kunder

*En kvalificeret bruger er en ny bruger, der registrerer sig på Bybit med vores henvisningskode, foretager et minimumsindskud på 70 kr. og opfylder minimumshandelsvolumen på $10.000 (på tværs af spot og/eller derivater).

Bedste Kryptovaluta Børser i 2022

På kryptovaluta-børser kan du bl.a.købe, sælge, handle krypto, stake og købe NFT’er.

Du kan ikke bare købe krypto fra din bank eller investeringsselskab. Når du har besluttet dig for at købe Bitcoin, Ethereum eller en anden kryptovaluta, skal du oprette en konto på en kryptovaluta børs for at veksle dine fiat-penge til kryptovaluta.

Nogle kryptovaluta børser, som Coinbase, har eksisteret siden Bitcoins tidlige dage, hvor der var langt mindre tilsyn med, hvordan krypto blev købt, solgt og handlet. Andre, som Robinhood og PayPal, er bedre kendt for andre tjenester og har først for nylig tilladt kunder at handle krypto inden for deres eksisterende konti.

Her er, hvad du har brug for at vide om, hvorfor det er vigtigt at vælge den rigtige kryptobørs, og eksperterne i detaljer anbefaler at vurdere, før du træffer dit valg.

Hvad er en kryptovalutabørs?

En kryptobørs er en platform, hvor du kan købe og sælge kryptovaluta. Du kan bruge børser til at bytte en krypto til en anden – for eksempel konvertere Bitcoin til Litecoin – eller til at købe krypto ved hjælp af almindelig valuta, som den amerikanske dollar. Børser afspejler de aktuelle markedspriser på de kryptovalutaer, de tilbyder. Du kan også konvertere kryptovalutaer tilbage til amerikanske dollars eller en anden valuta på en børs, for derefter at have fiat valuta på din konto (hvis du vil bytte tilbage til krypto senere) eller hæve til din almindelige bankkonto.

Hvordan sikrer jeg at kryptovalutabørsen er sikker?

Kryptovaluta er ikke bakket op af nogen central institution, og dine kryptovalutabeholdninger er ikke beskyttet på samme måde som penge i banken eller traditionelle investeringer. Nogle børser, som Coinbase og Gemini, opbevarer saldi i amerikanske dollars som er FDIC forsikret.

For at beskytte din krypto har nogle børser forsikringspolicer, som beskytter kryptovalutaer, som brugerne har i børsen mod hacking eller svindel. Coinbase har for eksempel en forsikring til en værdi af 255 millioner dollars. Det betyder, at hvis Coinbases reserver bliver hacket, og krypto op til $255 millioner blev stjålet, ville kontoindehavere være beskyttet. Andre, som Kraken, stoler på deres sikkerhedspraksis for at beskytte kunder frem for forsikringspolicer.

Uanset om du planlægger at beholde dine kryptobeholdninger inden for en børs eller kun have den der i kort tid, før du flytter den ind i din egen tegnebog, bør børsens sikkerhed være topprioritet. Se for eksempel på, hvor mange af sine aktiver børsen opbevarer offline, i cold wallets.

Dette er endnu vigtigere, da værdien af ​​kryptovalutaer vokser; fordi mere værdi betyder mere lukrative mål for potentielle tyve. I 2020 var der i alt 28 angreb på kryptobørser, hvoraf det største resulterede i mere end $200 millioner i kryptovalutaaktiver stjålet fra den Singapore-baserede kryptobørs KuCoin.

Se på hvor mange af sine aktiver kryptobørsen holder offline. Mens kryptobørser i sagens natur skal holde noget krypto aktivt for at lette handlerne, er det smart at holde størstedelen af ​​beholdningerne i offline wallets, hvor det er sværere for hackere at få adgang. Coinbase siger for eksempel, at de opbevarer 98 % af kundemidlerne offline, mens kun 2 % handles aktivt. Denne opbevaring, kombineret med dens $255 millioner forsikringspolice, giver mere grund til at stole på, at dine kryptoaktiver vil blive dækket i tilfælde af et hack.

Du kan også kigge efter generelle online sikkerhedsforanstaltninger, som du måske allerede er bekendt med på andre platforme, såsom to-faktor autentificering. Det betyder, at du ud over dit brugernavn og din adgangskode skal bekræfte din identitet ved hjælp af en ekstra metode, såsom at indtaste en kode, du modtager via sms, hver gang du logger ind.

Generelt kan du føle dig mest sikker ved at holde dig til mere populære børser med en allerede stor kundebase. Du tager muligvis en større risiko ved at gøre forretninger med mindre eller nyere børser, som ikke har deres sikkerhedsforanstaltninger og tilbud tydeligt beskrevet online.

Hvordan er gebyrerne på en kryptovalutabørs?

Gebyrer er en anden vigtig ting som du bør overveje, men lad ikke nødvendigvis en høj gebyrstruktur slå dig fra en udveksling. Højere gebyrer kan også være en værdifuld afvejning for den ekstra beskyttelse og forsikring, som de større, mere populære børser giver.

Byttegebyrer kan være en fast pris, men er ofte en procentdel af din handel. Nogle børser opkræver svingende gebyrer baseret på prisvolatilitet. Gebyrer opkræves ofte pr. transaktion og kan variere, afhængigt af om du er sælger eller køber. Der kan også være forskellige gebyrer afhængig af, hvilken valuta du handler. Sørg for, at du forstår præcis, hvordan og hvornår en børs planlægger at debitere dig for dine kryptotransaktioner, før du afleverer dine kontanter.

Hvad betyder likviditeten på en kryptovalutabørs?

Hvis du planlægger at købe, sælge eller handle din krypto, bør den børs du vælger, have nok handelsvolumen til at sikre, at dine beholdninger er relativt likvide, hvilket betyder, at du kan sælge dem, når du vil. Igen kan dette være et tilfælde, hvor størrelsen betyder noget. Ofte er de mere populære børser også dem med de største handelsvolumener.

Når der sker mange handler inden for en børs på et givet tidspunkt, betyder det, at du har en større chance for at købe eller sælge den krypto, du har, til den bedste pris. Krypto-priserne bevæger sig meget hurtigt, så når du bruger en børs, der ikke har meget handelsvolumen, kan du ende med at betale en højere pris, end du ville på mere populære børser. Sig for eksempel, at du beslutter dig for at købe Bitcoin, når prisen falder til under $32.000. Hvis du er på en børs med en lav handelsvolumen, kan du ende med at betale en anden pris, end du tror, ​​hvis dit køb faktisk ikke går igennem, før prisen er steget igen.

CoinMarketCap, et prissporingssted for kryptovalutaer, sporer løbende handelsvolumen for hundredvis af børser i drift. I øjeblikket viser Coinmarketcap Binance, Coinbase og Huobi som de bedste børser efter volumen på verdensplan.

Hvor mange coins har kryptobørsen listet?

Ikke alle børser tilbyder alle kryptovalutaer, der findes.

Hvis du er interesseret i en populær kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum, vil du sandsynligvis finde den på enhver given børs, du overvejer. Men nyere altcoins, mønter med en meget lille markedsværdi eller meme-mønter kan kræve at du undersøger kryptobørserne noget grundigere.

Bare husk, at disse typer af mønter ofte er endnu mere risikable investeringer, sammenlignet med de mere etablerede kryptovalutaer. Derfor anbefaler mange eksperter at holde sig til de store navne som Bitcoin og Ethereum. Med enhver kryptomønt, du overvejer at købe på en børs, skal du kun handle med en kontantværdi, du er parat til at miste.

Har kryptobørsen et læringsprogram?

En stor prioritet for kryptobegyndere, når det kommer til at vælge en børs, er muligheden for at lære mere om forskellige kryptovaluter og blockchain-teknologien.

Binance tilbyder for eksempel krypto-belønninger, hvis du gennemfører små quizzes omkring de enkelte kryptovalutaer gennem deres Binance Earn-program. Andre kryptobørser tilbyder kurser og artikler på stedet, så du kan lære om kryptomarkeder, historie og innovationer, såsom Gemini’s Cryptopedia eller Binance Academy fra Binance.

Oftest stillede spørgsmål om kryptovaluta børser (FAQ)

Hvad er en kryptovalutabørs?

En kryptobørs er en platform, hvor du kan købe og sælge kryptovaluta. Du kan bruge børser til at bytte en krypto til en anden – for eksempel konvertere Bitcoin til Litecoin – eller til at købe krypto ved hjælp af almindelig fiat-valuta, som den Euro.

Skal jeg bruge en kryptovalutabørs for at købe krypto?

Som udgangspunkt anvender de fleste nybegyndere kryptobørser, når de skal købe krypto. Alternativet er en peer-to-peer (P2P) løsning, hvor du veksler din fiat-valuta til krypto, hos en anden person.

Hvordan kan jeg købe krypto på en børs?

Du skal allerførst oprette en profil, og derefter udfører du deres ‘Kend-din-kunde’ (KYC) proces. Dette indebærer at du verificerer din identitet; oftest ved brug af ID og et selfie. Derefter indbetaler du din fiat-valuta, som du herefter kan veksle til en given kryptovaluta på spot-markedet.

Hvor finder jeg de bedste kryptovalutabørser?

På cryptok.dk har vi samlet en liste over de bedste kryptovalutabørser i Danmark, så du trygt og sikkert kan starte på kryptorejsen. Vi har set på adskillelige faktorer såsom; likviditet, sikkerhed, bonusser og interface bag hver kryptobørs, som vi har listet på siden.

Kan jeg købe NFT’er på en kryptobørs?

På de større kryptobørser har du som bruger mulighed for, at købe NFT’er. Det er dog ikke alle kryptobørser, som har denne funktion endnu.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez