Fik skældud af konen, da han investerede 150 dollar – nu er Bitcoin-dansker milliardær og bor i Schweiz

Han satsede, mens ingen andre turde, og nu har den digitale valuta bitcoin skabt en enorm pengemaskine for Niklas Nikolajsen.

Mød Niklas Nikolajsen

Niklas Nikolajsen var for få år siden en fast passager i bussen, som han tog til sit almindelige IT-arbejde i København. Vi spoler tiden lidt frem, og kan nu fortælle at han dagen i dag, er mangemillionær med luksusbiler i garagen og eget firma i Schweiz.

Pengene har han tjent på Bitcoin. Da Niklas Nikolajsen købte sine første bitcoins i 2010 kostede en enkelt Bitcoin kun et par kroner, mens hver af de samme Bitcoins i dag er mere end 250.000 kroner værd.

Grundlæggeren af Bitcoin Suisse AG

Niklas Nikolajsen von Karlshof grundlagde Bitcoin Suisse AG i midten af ​​2013. Niklas har en baggrund på mere end 15 år som professionel softwarearkitekt og softwareudvikler, primært i den finansielle, fremstillings- og offentlige sektor. I 2010 efter at have opdaget Bitcoin, blev han en af ​​de tidlige investorer og fortalere for kryptoaktiver.

I 2011 flyttede Niklas fra Danmark til Schweiz og arbejdede for en større schweizisk finansiel institution, som konsulent – ​​indtil han i 2013 grundlagde Bitcoin Suisse AG sammen med partnere. Han fungerede som administrerende direktør for virksomheden indtil udgangen af ​​2017 og efterfølgende som bestyrelsesformand indtil udgangen af ​​2021.

Niklas Nikolajsen tror på fremtiden for krypto

Udover at være en pioner inden for krypto-finansielle tjenesteydelser, er Niklas Nikolajsen blevet udnævnt til den prestigefyldte liste over ‘Top 100 Bankers i Schweiz’ af BILANZ Magazine fire gange. Han betragtes som en af ​​pionererne i den schweiziske krypto-finansielle sektor, efter at have grundlagt det første schweiziske selskab i dette område.

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez