Hvad er Shiba Inu?

“The Doge Killer” – Idéen bag Shiba Inu var at skabe en fair og ærlig kryptovaluta, der giver alle mulighed for at bruge SHIB som en pålidelig valuta til transaktioner og værdifordeling.

Introduktion til Shiba

photo 1622618760546 8e443f8a909b?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

Shiba Inu er en token, der eksisterer på Ethereums blockchain for ekstra sikkerhed og lethed.
Oprindelsen af ​​navnet kommer fra Japan og repræsenterer en særlig hunderace.

SHIB blev oprettet i august 2020 anonymt under navnet “Ryoshi”.
Idéen bag Shiba Inu var at skabe en fair og ærlig kryptovaluta, der giver alle mulighed for at bruge SHIB som en pålidelig valuta til transaktioner og værdifordeling.

Det er i skrivende stund 15. største kryptovaluta med en markedsværdi på $10 milliarder (29 april, 2022).

Mange kryptoinvestorer har en tendens til at undgå altcoins som SHIB, og fokusere på de mere sikre kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Cardano (ADA).

De investorer som har en høj risikovillighed, er mere tilbøjelige til at handle og holde på coins som SHIBA og DOGE, fremfor de større kryptovalutaer. Årsagen er simpel; de ønsker et højere afkast – hvilket går hånd i hånd med risk reward ratio. Shiba Inu er et godt eksempel på, hvordan nyere altcoins kan pumpe til månen på blot et par måneder.

Shiba Inu Token er steget 27.000.000 % siden januar 2021

Dogecoins symbol er en Shiba Inu-hund og baner således vejen for Shibu Inu til at svæve efter såkaldte ‘whales’ (folk, der ejer et stort antal krypto) der dumpede Dogecoin.

Shiba Inu Token er steget 27.000.000 % siden januar 2021

Tro det eller ej, SHIB er steget med hele 27.000.000 % siden januar 2021, og mange Shiba Inu-whales blev millionærer på grund af den populære mememønt.

Meme-mønter som SHIB afhænger af masser af ‘pump’ fra sociale medier og berømtheder, der får investorer til at indskyde kapital i højrisiko-kryptovalutaer.
I oktober 2021 fik Elon Musk SHIB-token til at falde i pris, efter at han skrev nedenstående tweet.

Hvorfor er Shiba Inu så populær?

Shiba Inu-mønten er populær af to primære årsager:

  • Tesla-grundlæggeren Elon Musk tweetede engang om sin interesse i at eje en Shiba-hvalp, hvilket igen hypede kryptomarkedet og fik priserne til at stige med 300 procent.
  • Dens priser faldt op til 40 procent, efter at grundlæggeren af ​​Ethereum Blockchain Network, Vitalik Buterin, donerede 50 billioner Shiba Inu Coins til India Covid Relief Fund, grundlagt af en indisk krypto-iværksætter ved navn Sandeep Naiwal.

Selvom Shiba Inu-mønten kun er kendt som en meme-coin, peger dens stigende popularitet og folks interesse for at eje den, mod en anderledes, men blændende fremtid.

Selvom Shiba måske ikke ser ud til at have væsentlig værdi i øjeblikket, kan det have en betydelig indflydelse på store investorer på kryptomarkedet i fremtiden, takket være dets popularitet.

Se live kursen på Shiba Inu

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez