Hvor køber man NFT’er?

Det første skridt i at købe en NFT er at oprette en kryptovaluta-wallet.
Der er masser af muligheder at vælge imellem, men det bedste sted at starte er med en Ethereum-kompatibel tegnebog.

Introduktion til køb NFT’er

AEtJBDpAUd8MR7KJ45LUDPz3sd0CAsXwLIh aq0FIrdYLrrXtsjFwlKEdjlE5tS9GuJjPB8ApokeJDnaUH3wbkJXM3 U4gsboRPt=w600 - Kryptovaluta - Cryptok

Ethereum er i øjeblikket det mest dominerende blockchain-netværk i NFT-sfæren, og det giver dig adgang til de største markedspladser og derfor de fleste NFT’er.

Hvis du ønsker at købe NFT’er i 2022, vil du glæde dig over, at du kan få adgang til NFT-markederne via de bedste NFT-apps.
På denne måde har du adgang til de mest-trendy NFT’er, herunder de bedste NFT projekter der findes på marked.

Du kan købe NFT’er med Ethereum

Da de fleste NFT’er er Ethereum-baserede tokens, accepterer de fleste markedspladser disse samleobjekter kun Eth-tokens som betaling.
Hvis du allerede har en konto hos en kryptovalutabørs, kan du købe Ethereum på den og sende din krypto til din MetaMask-wallet.

Hvis du ikke allerede har en kryptovalutabørs, er Coinbase og Binance gode muligheder for begyndere.

Her kan du købe NFT'er
Verdens største kryptovalutabørs
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Opret dig som bruger, og indbetal mere end 350 kr. for at kunne få 700 kr. i bonus
Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og få 70 kr. gratis i Bitcoin, når du handler for mere end 700 kr.
En platform med sikkerhed i højeste fokus.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og køb 65+ kryptovalutaer på få minutter. Kom i gang med så lidt som 70 kr.
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunderHvordan spiller krypto-wallets en rolle ved køb af NFT’er?

En kryptowallet er ikke kun til at købe en NFT. Når du har foretaget købt din NFT, skal du også have et sted at opbevare din NFT. Simple muligheder inkluderer Coinbase Wallet og MetaMask, og andre kryptovalutabørser tilbyder tegnebogsfunktioner, inkluderet med en konto til at handle kryptovalutaer.

Der er dog andre tegnebogsmuligheder du kan bruge, til at sikre krypto og NFT’er offline uden for en konto, der er direkte forbundet til en børs. For eksempel tilbyder virksomhederne Trezor og Ledger egentlige hardware wallets, der kan opbevare kryptoaktiver. Med en privat sikkerhedsnøgle kan tegnebøgerne give et ekstra lag af sikkerhed til opbevaring af NFT’er.

Der er mange markedspladser til at købe og sælge NFT’er.

Afhængigt af hvilken markedsplads du vælger, vil du være i stand til at købe forskellige typer kunst eller samleobjekter. Mange af disse websteder har sekundære markedspladser med en række NFT’er, men hver platform fungerer lidt forskelligt.

MetaMask er en kryptovaluta wallet, der gør det muligt for brugere at få adgang til Web 3-økosystemet af decentraliserede applikationer.

For at logge på OpenSea (og andre NFT-platforme) skal du bruge en Ethereum-wallet.
Du skal blot downloade MetaMask, oprette en tegnebog og sende den ETH, du lige har købt. Hvis dette er din første gang, du interagerer med krypto-wallets, så lav noget dybdegående research her på siden i forhold til oprettelse af brugere, investering i forskellige kryptovalutaer mm.

Ledger er en hardwarewallet, der gemmer en række forskellige NFTs altcoins.

Hvis du investerer et betydeligt beløb i NFT’er, bør du sikre dine investeringer med en hardwarewallet. Software tegnebøger tilbyder ikke de samme sikkerhedsforanstaltninger, og desværre er hacks almindelige i NFT-området.

Køb af NFT guide

Kryptovalutaer er knapt ti år gamle og blockchain-teknologien er kun lige begyndt, at finde anvendelse i den virkelige verden. Som en populær måde at bruge dem på, har ikke-fungible tokens (NFT’er) hurtigt fået stor opmærksomhed – især blandt kunstnere, kunstsamlere og spekulanter.

Hvis du har besluttet dig for, at du vil have en del købe en NFT, men ikke ved, hvordan du skal købe dem, er her, hvordan du kommer i gang.

Her er en trin-for-trin guide til at foretage NFT køb.

Tænk på det som en digital konto, der opbevarer din kryptovaluta.
Nogle børser som Coinbase har indbyggede tegnebogsfunktioner, der tilbydes, når du åbner en konto, men andre muligheder inkluderer dedikerede tegnebøger som MetaMask.

  1. Køb Ethereum på en kryptobørs (såsom Coinbase)
  2. Overfør din krypto til en krypto-wallet
  3. Tilslut din tegnebog til en NFT-markedsplads
  4. Når du er tilsluttet, kan du begynde at gennemse markedspladsens NFT-samling og foretage et køb.Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez