Instagram lancerer indledende test af NFT’er på platformen

Instagram vil have NFT’er på platformen

Som sådan kommer det ikke som en overraskelse at se Instagrams lange NFT-visningsmuligheder, der er under udvikling, nu får en første udgivelse.

instagram nfts - Kryptovaluta - Cryptok
Billede fra Tecchrunch

Instagram-chefen, Adam Mosseri, annoncerede d. 9 maj 2022, at platformen vil begynde at teste NFT’er med udvalgte kreatører i USA, i denne uge. Mosseri nævnte, at der ikke vil være nogle gebyrer forbundet med at offentliggøre eller dele en NFT på Instagram.

Ved lanceringen af NFT’er på Instagram, er de understøttede blockchains Ethereum og Polygon – og der skulle efterfølgende åbnes op for Flow og Solana. Tredjeparts wallets, der er kompatible til brug ved lanceringen, inkluderer Rainbow, MetaMask og Trust Wallet. Der skulle angiveligt åbnes op for Coinbase, Dapper og Phantom, på et senere tidspunkt.

Kreatører og personer, der er en del af testen, kan nu dele NFT’er, som de har lavet, eller som de har købt. De har altså mulighed for, at dele disse NFT’er i det primære Instagram-feed, stories eller i beskeder.

Mosseri pointerede, at det kun er et begrænset antal mennesker har adgang til Instagram-testen, men virksomheden planlægger at udrulle mere funktionalitet relateret til NFT’er i fremtiden, i takt med at de modtager feedback, fra den indledende test.

Mosseri sagde, at testen er forholdsvis smal til at starte med. For Instagram handler det om, at kunne lære af, og fra fællesskabet. Lanceringen af NFT’er på platformen er måske et forsøg på at tackle mistilliden til en stor social netværksplatform? Ved at åbne op for NFT’er, har de mulighed for at være blandt de første store sociale medie platforme (sammen med Twitter) som tager små skridt ind mod Web3’s verden.

Men, Instagram er ikke decentraliseret?

Til dette nævnte Mosseri følgende: “Jeg vil gerne på forhånd erkende, at NFT’er og blockchain-teknologier og Web3, mere bredt handler om at distribuere tillid, distribuere magt” siger Mosseri. “Men Instagram er grundlæggende en centraliseret platform, så der er en spænding der.”

Her er Instagrams NFT planer:

Mosseri udtalte også i videoen, at:

NFT’er, blockchain-teknologi og Web 3.0 handler om at distribuere tillid og magt til en større masse.
– Instagram vil starte med små skridt, for at lære af fællesskabet
– Instagram ønsker at omfavne værdierne for NFT’er og decentralisering og gøre dem mere tilgængelige for en bredere vifte af mennesker
– De nuværende måder for kreatører at tjene penge online og tjene penge på, er uforudsigelige og ændrer sig hurtigt
– Ideen om at eje en unik digital genstand, en NFT, er en interessant mulighed for kreatører

Vi følger spændt med i udviklingen – både lanceringen af NFT’er på Instagram, men også hvordan andre større sociale medie platforme vil gøre brug af lignende krypto-relaterede produkter.

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez