Køb af Dogecoin

Dogecoin er en kryptovaluta, der oprindeligt blev skabt som en joke for krypto-entusiaster.

photo 1622190994281 8b48849440e9?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

Introduktion til Dogecoin

Dogecoin er en kryptovaluta, der oprindeligt skabt som en joke for krypto-entusiaster. Den populære mønt er nu kendt, særligt pga. at være et hunde-meme, som Elon Musk er stor fortaler for.

Dogecoins logo er baseret på et populært meme, der indeholdt en Shiba Inu-hund. Dogecoin blev oprettet i december 2013 og var baseret på den samme grundlæggende teknologi fra andre kryptovalutaer som Bitcoin og Litecoin. Dogecoin introducerede dog nogle forbedringer, som inkluderede hurtigere adgangshastigheder og mere overkommelige transaktioner. Dette har også skabt fundamentet for det robuste fællesskab omkring DOGE, populært kendt som “Doge Army.” I 2021 var Dogecoin den niendestørste kryptovaluta målt på markedsværdien.

Dogecoin bruger en forenklet variant af hashing-algoritmen, Scrypt. Den bruger også “proof-of-work”-protokollen, hvilket gør den i stand til at modtage arbejde fra andre Scrypt-baserede netværk. Dogecoin-minedrift er mindre strømkrævende end Bitcoin-algoritmen SHA-256.

Sådan fungerer Dogecoin

For at Dogecoins pris kan stige eller endda forblive stabil, er investorer nødt til at købe flere mønter løbende. Ellers stiger udbuddet af DOGE hurtigt og formindsker værdien af ​​alle de mønter, der allerede er i omløb.
Faktisk blev grænsen for antallet af Dogecoins udtrykkeligt fjernet, af en af​ skaberne for at afskrække folk fra at holde fast i det på længere sigt.
Det er i skærende kontrast til andre store kryptovalutaer som Bitcoin, der har en maksimal grænse for, hvor mange Bitcoins der kan udstedes.

Hvordan køber du Dogecoin?

Mens der er virale historier om mennesker, der har investeret ubetydelige beløb i DOGE, men nu er millionærer, skal du investere med forsigtighed.
Kryptovalutaer er meget risikable investeringer, og Dogecoin er især et godt eksempel.
Når du beslutter dig for, hvor meget du skal investere, skal du overveje din overordnede økonomiske situation, investeringsportefølje og risikotolerance.

Dogecoin kan købes på mange forskellige børser, og det kan være en jungle at finde rundt i.
De mest anvendte børser, hvor der kan købes Dogecoin sikrest er på Coinbase, Binance & eToro.

Her kan du købe Dogecoin
Verdens største kryptovalutabørs
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Opret dig som bruger, og indbetal mere end 350 kr. for at kunne få 700 kr. i bonus
Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og få 70 kr. gratis i Bitcoin, når du handler for mere end 700 kr.
En platform med sikkerhed i højeste fokus.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og køb 65+ kryptovalutaer på få minutter. Kom i gang med så lidt som 70 kr.
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunderVælg en betalingsmulighed ved køb af Dogecoin

Før du kan begynde at handle med Dogecoin, skal du indsætte penge på din børs- eller mæglerkonto.
I de fleste tilfælde vil udvekslingerne lade dig indbetale penge fra en check- eller opsparingskonto.
Nogle accepterer bankoverførsler og PayPal-overførsler.

Typisk får du øjeblikkelig adgang til en del af pengene på dit indskud til handel. Hvis du har indbetalt et stort beløb – typisk mere end $1.000 – skal du muligvis vente et par dage på, at overførslen er klaret, før du kan bruge hele indbetalingen.

Start din Dogecoin investering her
Verdens største kryptovalutabørs
Tilbud Vind op til 7.000 kr.. Tilmeld dig her!
Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Køb af Dogecoin

Når dine fiat-penge er på din konto på kryptobørsen, kan du købe Dogecoin.
På børsens handels- eller købsplatform, søger du efter Dogecoin eller indtaster dens ticker-symbol: DOGE.
Vælg derefter din handelstype og indtast enten det dollarbeløb, du vil investere, eller angiv, hvor mange Dogecoins du vil købe.
Overvej dine opbevaringsmuligheder for Dogecoin

photo 1634109018162 5ebf3d697b06?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

Når du køber Dogecoin, opbevares den som standard i din børs eller mæglers kryptopung.
Fordi disse generelt er forbundet til internettet, foretrækker nogle investorer at trække den krypto, de køber fra deres børs eller mægler, og gemme den i en anden tegnebog.

Du kan vælge at opbevare din Dogecoin i en ‘Hot wallet’ eller en ‘Cold wallet’ uden for din børs. Hot wallets er digitale og forbundet til internettet, mens cold wallets er fysisk hardware, som du kan afbryde, hvilket gør dem meget mindre modtagelige for hacking.
Cold wallets er dog generelt dyrere end hot wallets, og du løber også en større risiko for ikke at kunne få adgang til din kryptovaluta, hvis du mister eller glemmer den nødvendige adgangskode for at komme ind i din kolde pung.

Elon Musk og Dogecoin

Du kan bruge din Dogecoin hos enhver købmand, der vælger at acceptere den. Mange forskellige typer virksomheder accepterer DOGE, med nogle af de højeste profiler, herunder Elon Musks SpaceX og Dallas Mavericks. Mange Dogecoin-indehavere bruger deres DOGE til at give tip til indholdsskabere på Reddit og andre sociale medieplatforme.

For at betale med Dogecoin i Tesla-shoppen, skal du have en “Dogecoin-wallet”. En Dogecoin-wallet er en enhed, platform, app eller software, der understøtter Dogecoin-overførsler. Når du skal betale med Dogecoin, vil betalingssiden vise “adressen” på Teslas Dogecoin-tegnebog som både en alfanumerisk kode og en QR-kodeformular, så du kan oprette forbindelse til din Dogecoin-tegnebog for at overføre Dogecoin. Det er køberens ansvar at sikre, at Dogecoin overføres til Teslas Dogecoin-tegnebog nøjagtigt.

Live pris på Dogecoin

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez