Køb af Kryptovaluta

Kryptovaluta skaber mulighederne for, at man hurtigt kan overføre penge, fra den ene ende af verden til den anden, på en sikker måde.

photo 1639843885527 43b098a9661a?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

Introduktion til køb af kryptovaluta

En kryptovaluta-børs er en platform, hvor købere og sælgere mødes for at handle med kryptovaluta. Børser har ofte relativt lave gebyrer, men de har en tendens til at have mere komplekse interfaces med flere handelstyper og avancerede diagrammer, hvilket kan afholde nye kryptovaluta investorer i at påbegynde deres krypto-rejse.
Det kan nemlig virke for avanceret for dem.
Nogle af de mest kendte kryptovaluta børser er Coinbase, Gemini og Binance. 

Selvom disse virksomheders standard interfaces kan overvælde begyndere, især dem uden baggrund, der handler med krypto, tilbyder de også brugervenlige nemme købsmuligheder.

Hvorfor skal du købe kryptovaluta?

Kryptovaluta skaber mulighederne for, at man hurtigt kan overføre penge, fra den ene ende af verden til den anden, på en sikker måde. Når man som privatperson, eller virksomhed, benytter sin bank til at overføre penge, så bruger man oftest SWIFT-netværket, som både er langsomt og dyrt. Det kan sagtens tage en uge at overføre et beløb fra Danmark til udlandet, og gebyrerne er høje, sammenlignet med kryptooverførsler. Dette fungerer langt bedre med kryptovaluta, som kan overføre et beløb på få sekunder eller minutter og med meget lave gebyrer, sammenlignet med de traditionelle omkostninger ved udenlandske overførsler, som vi kender fra bankerne. 

Blockchain-teknologien, der ligger til grund for Bitcoin og andre kryptovalutaer, er blevet hyldet som en potentiel gamechanger for en lang række industrier; alt fra shipping og forsyningskæder til bank og sundhedsvæsen. Ved at fjerne mellemmænd og aktører fra computernetværket, kan distribuerede ledgers facilitere nye former for økonomisk aktivitet, som ikke var mulige før. Dette potentiale er en attraktiv investering for mange investorer, der tror på fremtiden for kryptovalutaer. For folk der tror på teknologien, repræsenterer investering i kryptovaluta en måde at tjene højt afkast på, samtidig med at de understøtter teknologiens fremtid.

Her kan du købe kryptovaluta
Verdens største kryptovalutabørs
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Opret dig som bruger, og indbetal mere end 350 kr. for at kunne få 700 kr. i bonus
Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og få 70 kr. gratis i Bitcoin, når du handler for mere end 700 kr.
En platform med sikkerhed i højeste fokus.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og køb 65+ kryptovalutaer på få minutter. Kom i gang med så lidt som 70 kr.
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunderKryptovaluta er stabilt og sikkert

En anden almindelig årsag til at investere i kryptovaluta, er ønsket om et pålideligt, langsigtet lager af værdi. I modsætning til fiat-penge, har de fleste kryptovalutaer et begrænset udbud, som er programmeret af matematiske algoritmer. Dette gør det umuligt for ethvert politisk organ eller regeringsorgan at udvande deres værdi gennem inflation. På grund af kryptovalutaernes kryptografiske karakter, er det desuden umuligt for et statsligt organ at beskatte eller konfiskere tokens uden samarbejde med ejeren.

Disse egenskaber gør kryptovaluta attraktiv for folk, der er bekymrede over hyperinflationære hændelser, bankkonkurser eller andre katastrofescenarier. Især Bitcoin har tiltrukket sig opmærksomhed, på grund af dets deflationære og censur-resistente egenskaber, hvilket har fået HODL’ers til at beskrive det som “digitalt guld.”

Tyveri, scams og tab på kryptovaluta

Så meget som vi holder af krypto, er det også vores pligt, at belyse vores besøgende omkring de risikable områder. Fordi, et af de mest imponerende og unikke aspekter ved kryptovaluta, er også et betydeligt ansvar. Da kryptovaluta ikke er afhængig af en central mellemmand, påhviler det brugeren at opbevare de kryptografiske nøgler, som styrer deres blockchain-adresse, sikkert. Investorer, der vælger at udforske kryptovaluta, bør være opmærksomme på, at en række særlige sikkerhedsforanstaltninger er absolut nødvendige, og at selv disse foranstaltninger muligvis ikke i tilstrækkelig grad, beskytter deres beholdning mod hackere, der konstant arbejder på at forfine deres teknikker.

Tyveri er fortsat en af ​​de mest almindelige trusler mod brugere af kryptovaluta, og hackere har stjålet tokens til en værdi af milliarder af dollars fra børser, tegnebogssoftware og almindelige brugere. Derudover er der også en række metoder de gør brug af, som har til formål at narre brugerene til at opgive deres tokens, såsom fordoblingssvindel, markedsmanipulation (pump and dump) og endda falske ICO’er.

Men en anden stor trussel er brugerne selv. I modsætning til andre applikationer kan de fleste digitale tegnebøger ikke nulstilles, hvis du glemmer adgangssætningen. Brugere har mistet kryptovaluta for hundreder af millioner dollars, på grund af glemte adgangskoder eller mistede enheder.

Kom i gang med køb af kryptovaluta: Opret og bekræft din konto

Når du har besluttet dig for en kryptovaluta børs, kan du oprette en konto.
Afhængigt af platformen og det beløb, du planlægger at investere, skal du højst sandsynligt bekræfte din identitet, i takt med at platformen skal overholde sin KYC. Dette er et vigtigt skridt, for at forhindre svig og opfylde føderale lovkrav.

Du kan muligvis ikke købe eller sælge kryptovaluta, før du har fuldført bekræftelseprocessen.
Platformen kan bede dig om at indsende en kopi af dit kørekort eller pas, og du kan endda blive bedt om at uploade et selfie for at bevise, at dit udseende matcher de dokumenter, du indsender.

Start din Bitcoin investering her
Tilbud Vind op til 7.000 kr.. Tilmeld dig her!
Verdens største kryptovalutabørs
Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Indbetal et beløb for at investere i kryptovaluta

photo 1621504450187 89f5076d4355?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

For at købe krypto, skal du sørge for, at du har penge på din konto.
Du kan indsætte penge på din kryptovaluta konto ved at tilknytte din bankkonto, godkende en bankoverførsel eller endda foretage en betaling med et debet- eller kreditkort. 

Afhængigt af børsen og din finansieringsmetode, skal du muligvis vente et par dage, før du kan bruge de penge, du indbetaler, til at købe kryptovaluta.

Afgiv din kryptovaluta-ordre

Når der er penge på din konto, er du klar til at afgive din første kryptovaluta ordre.
Der er pt. mere end 19.000 kryptovalutaer at vælge imellem, lige fra velkendte navne som Bitcoin og Ethereum til mindre kendte kryptovalutaer.

Når du beslutter dig for, hvilken kryptovaluta du vil købe, kan du indtaste dens ticker-symbol – Bitcoin er for eksempel BTC – og dernæst indtaster du hvor mange mønter du vil købe. Hos de fleste børser og mæglere kan du købe brøkdele af kryptovaluta, hvilket giver dig mulighed for at købe en del af dyre tokens som Bitcoin eller Ethereum, som ellers ville være dyre at købe, såfremt du vil eje en hel mønt.

Hvor skal din kryptovaluta opbevares?

photo 1634024521125 51424838dcfe?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

Kryptovaluta udvekslinger er ikke understøttet af beskyttelse som Federal Deposit Insurance Corp. (FDIC), og de er i fare for tyveri eller hacking.
Du kan endda miste din investering, hvis du glemmer eller mister koderne for at få adgang til din konto, som millioner af dollars af Bitcoin allerede har været.
Derfor er det så vigtigt at have et sikkert opbevaringssted til dine kryptovalutaer.

Hot wallets:
Det er en ‘’krypto pung’’, der opbevares online og kører på internetforbundne enheder, såsom tablets, computere eller telefoner. Hot wallets er praktiske, men der er en højere risiko for tyveri, da de stadig er forbundet til internettet. 

Cold wallets:
Kolde krypto-punge er ikke forbundet til internettet, hvilket gør dem til din mest sikre mulighed for at opbevare kryptovaluta. De har form af eksterne enheder, såsom et USB-drev eller en harddisk.
Du skal dog være forsigtig med kolde tegnebøger – hvis du mister nøglekoden, der er knyttet til dem, eller enheden går i stykker eller svigter, kan du muligvis aldrig få din kryptovaluta tilbage.
Selvom det samme kunne ske med visse hot wallets, styres nogle af depot mænd, som kan hjælpe dig med at komme ind på din konto igen, hvis du bliver låst ude.

Lad krypto’en blive på børsen:
Når du køber kryptovaluta, opbevares den typisk i en såkaldt crypto wallet, der er knyttet til børsen. 
Hvis du ikke kan lide den udbyder, som din børs partner med, eller hvis du ønsker at flytte den til en mere sikker placering, kan du overføre den fra børsen til en separat varm eller kold pung.
Afhængigt af udvekslingen og størrelsen af ​​din overførsel, skal du muligvis betale et mindre gebyr for at gøre dette.

Se live priserne på kryptovaluta

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez