Køb af Cardano/ADA

Cardano betragter sig selv som en opdateret version af Ethereum og ser sig selv som en tredje generations platform. Der er to hovedmåder at betale for ADA.

photo 1641784302146 4fbc5580bce4?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

Introduktion til Cardano/ADA

Cardano er en tredjegenerations, decentraliseret proof-of-stake (PoS) blockchain-platform designet til at være et mere effektivt alternativ til proof-of-work (PoW) netværk.

Charles Hoskinson, medstifteren af ​​proof-of-work (PoW) blockchain Ethereum, forstod konsekvenserne af (PoW) protokollen, og begyndte at udvikle Cardano (ADA) og i 2015, hvorved platformen og ADA blev lanceret i 2017.

Cardano-platformen kører på Ouroboros-konsensusprotokollen. Ouroboros, som er skabt af Cardano i sin grundfase, er den første PoS-protokol, der ikke kun viste sig at være sikker, men også var den første, der blev skabt af videnskabelig akademisk forskning. Cardano har positioneret sig som et alternativ til Ethereum. Begge platforme bruges til lignende applikationer, såsom smarte kontrakter, og har mål om at bygge et forbundet og decentraliseret system.

Cardano betragter sig selv som en opdateret version af Ethereum og ser sig selv som en tredje generations platform, sammenlignet med Ethereums anden generations legitimationsoplysninger. Blockchain-platformen har også et mål om at levere banktjenester til de som ikke bruger banker.

Hvordan køber du Cardano/ADA?

Her kan du købe ADA
Verdens største kryptovalutabørs
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Opret dig som bruger, og indbetal mere end 350 kr. for at kunne få 700 kr. i bonus
Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og få 70 kr. gratis i Bitcoin, når du handler for mere end 700 kr.
En platform med sikkerhed i højeste fokus.
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og køb 65+ kryptovalutaer på få minutter. Kom i gang med så lidt som 70 kr.
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunderphoto 1642388755321 d6665f3ac3b6?ixlib=rb 1.2 - Kryptovaluta - Cryptok

Nogle mennesker køber Cardano i håb om, at ADA vil stige i værdi, enten i en kortsigtet handel eller på grund af langsigtet efterspørgsel forbundet med brugen af ​​netværket.

Find et sted af købe Cardano/ADA

En almindelig måde at købe ADA kryptovaluta på er på en centraliseret børs.

Decentraliserede børser, hvor kryptovaluta handles peer-to-peer, er også en mulighed, der bærer lavere omkostninger.
Men disse kræver generelt mere teknisk ekspertise og kan være vanskelige for nye brugere at navigere.

Beslut dig for hvordan du vil købe Cardano/ADA

Der er to hovedmåder at betale for kryptovalutaer.

Valuta: De fleste krypto-børser accepterer fiat-valutaer, såsom amerikanske dollars.
Hvis du er en førstegangsinvestor eller ønsker, at øge din samlede eksponering for kryptovalutaer ved at købe Cardano, bliver du nødt til at konvertere din fiat til ADA.

Børser accepterer almindeligvis bankoverførsler, debetkort og kreditkort. Vær dog opmærksom på, at det er særligt risikabelt at bruge en kreditkortsaldo til at købe kryptovaluta.
Hvis dine investeringer taber penge, kan du finde dig selv med betydelige rentebetalinger og ingen måde at betale din hovedstol tilbage på.

Kryptovalutaer: En anden mulighed på mange krypto-børser, er at handle med nogle af dine eksisterende digitale aktiver og swappe dem for Cardano. Ikke alle børser tilbyder denne mulighed, så sørg for at gennemgå detaljerne for den platform, du har til hensigt at bruge.

Handel med eksisterende kryptovalutaer kan være en mulighed, hvis du ønsker at diversificere dine kryptobeholdninger uden at binde flere af dine penge i rummet.

Start din ADA investering her
Verdens største kryptovalutabørs
Tilbud Vind op til 7.000 kr.. Tilmeld dig her!
eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.
Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Køb og opbevar din Cardano/ADA

Ligesom med andre kryptovalutaer, har ejere af Cardano mulighed for at opbevare deres beholdninger i en digital tegnebog eller efterlade dem i en børs.

Brug af en børs: Lagertjenester, der tilbydes af børser, er den mest ligetil mulighed for begyndende kryptoinvestorer, men de involverer også nogle afvejninger.

De private nøgler, der giver dig ejerskab til din kryptovaluta, vil ikke være i din besiddelse med mange af disse tjenester. Det betyder, at du skal stole på en centraliseret tredjeparts sikkerhedsprotokol og forretningspraksis.

Og selvom de fleste børser har taget skridt til at sikre og i nogle tilfælde forsikre aktiver på deres platforme, er truslen fra hackere aldrig langt væk i betragtning af den høje værdi af nogle digitale aktiver.

Live pris på Cardano (ADA)

Hvem står bag Cardano (ADA)?

Charles Hoskinson startede sin blockchain-rejse tidligt. I 2013 grundlagde han en onlineskole kaldet Bitcoin Education Project, hvor han mødte Vitalik Buterin. Der gik ikke lang tid, før han blev en af de otte oprindelige medstiftere af Ethereum. Efter en uenighed om, hvorvidt Ethereum skulle optimere for-profit, forlod Charles Ethereum i 2014.

Efter at være blevet kontaktet af Jeremy Wood, en tidligere Ethereum-kollega, blev IOHK blev dannet. Med indledende investeringer og eksplosionen af kryptomarkedet blev IOHK finansieret for flere årtier.

IOHK er et ingeniørfirma, der bygger kryptovalutaer og blockchains til virksomheder, statslige enheder og akademiske institutioner. Virksomheden har et mangfoldigt, geografisk fordelt team af ingeniører, videnskabsmænd, forretningsfolk, lærere og open source-samarbejdspartnere. De byggede Cardano op fra bunden, ved at anvende en ‘first-principle-approach’ tilgangen sammen med peer-reviewed akademisk forskning. Udviklingen af Cardano er fortsat IOHKs primære projekt.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez