Binance Exchange er verdens førende kryptvaluta-børs, som blev grundlagt i 2017 i Hong Kong. Binance har et stærkt fokus på handel af alt-coins.

Fordele
  • Stort udvalg af ALT-coins
  • Meget sikker platform
  • Lave transaktionsomkostninger
  • Egen NFT markedsplads
  • Løbende afholdelse af konkurrencer
  • Mulighed for passiv indkomst, på stort udvalg af coins
Ulemper
  • Besværlig KYC-proces
  • Lang responstid hos kundeservice
  • Det kan være overvældende for nye brugere, da det virker avanceret

Binance Exchange er verdens førende kryptovaluta-børs, som blev grundlagt i 2017 i Hong Kong. Binance har et stærkt fokus på handel af alt-coins. Binance tilbyder krypto-til-krypto-handel og har pt. listet mere end 500 kryptovalutaer og virtuelle tokens, inklusive Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE) og sin egen coin Binance Coin (BNB). I 2018 flyttede Binance sit virksomhedshovedkvarter til Malta, EU, som reaktion på Kinas strenge regler for kryptoudvekslingsvirksomheder.

Manden der skabte Binance hedder Changpeng Zao, dog er han bedre kendt som CZ. Interessant nok plejede CZ at bygge nogle af de handelssystemer, der bruges på Tokyo-børsen.

Før Binance åbnede deres børs, rejste de penge gennem et indledende mønttilbud (ICO). Dette minder meget om crowdfunding, hvor folk kan investere for at hjælpe en virksomhed i gang.

En ICO er dog stadig anderledes, da folk investerer kryptovaluta i stedet for FIAT. Binance rejste hvad der svarer til 15 millioner dollars, og til gengæld gav de investorerne deres eget kryptovaluta-token, som hedder Binance Coin (BNB).

Hvem kan bruge Binance?

Med udgangspunktet i designet, er platformen rettet direkte mod dem, der har været i kryptovaluta-spillet i noget tid nu. Det betyder dog ikke, at Binance ikke kan benyttes af nye investorer – for det kan det sagtens. Binance har nogle klare styrker, grundet sine mange avancerede funktioner, som en dygtig trader vil blive glad for.

Der er mulighed for at skifte mellem en grundlæggende “lite” og avanceret visning for at henvende sig til et meget bredere publikum, som ikke har brug for alle de sofistikerede handelsværktøjer, der tilbydes. Binance Academy – et online, altomfattende læringscenter – er en nyttig ressource for nyere handlende til at lære mere om kryptovalutaer og hvordan man handler dem.

Ud over akademiet vil nybegyndere finde Binance Info meget nyttigt. Dette er et komplet kryptoleksikon. Binance Research – en top-tier forskningsplatform – er tilgængelig for erfarne handlende på udkig efter en dybere analyse af kryptomarkedet.

Er Binance en sikker kryptovaluta børs?

Selvom Binance er relativt nye på markedet, er det den virksomhed, som hurtigst har opnået $1 milliard i profit. Både det digitale fællesskab og de nuværende brugere, mener at Binance er en ekstremt sikker kryptovaluta børs..

Binance tilbyder 2FA autentificering, et multi-tier systemstruktur og kundesupport, der er tilgængelig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen – et aktiv for dem, der har brug for øjeblikkelig assistance eller information om f.eks. handelspar eller producentgebyrer .

Binance har en sikker aktivfond (SAFU) til sine brugere, som har til formål at hjælpe med at beskytte deres penge. SAFU blev etableret i 2018, og det vil give brugerne mulighed for at få tab refunderet, hvis nogen penge går tabt på grund af Binance.

Kundeservice hos Binance

Binance har i gennemsnit kun 2 ud af 5 stjerner på tværs af mere end 3.000 Trustpilot-anmeldelser. Flere klager drejer sig om dårlig kundeservice og vanskeligheder med at hæve penge. Men selv med de vanskeligheder, nogle brugere står over for, er nogle tilbagemeldinger positive. Mange Binance-brugere nævner en gunstig, relativt problemfri oplevelse med platformen.

Konti hos Binance

Brugere kan få adgang til deres Binance-dashboard via en desktopbrowser eller en desktopapplikation, der kan downloades. Det tilbyder også mobilapps til iOS og Android, som kan downloades i Apple- og Google Play-butikkerne. Binances dashboard giver dig mulighed for at se diagrammer, marketingtendenser, din portefølje og dine nuværende og tidligere handler. For at administrere dine betalingstyper skal du blot navigere til kontosiden og tilføje eventuelle kredit-/betalingskort og bankkonti, du gerne vil handle med. At foretage ind- og udbetalinger er enkelt og kan gøres ved at navigere til “Spot Wallet”, vælge det aktiv, du gerne vil købe eller hæve, og følge instruktionerne på skærmen.

Tjen passiv indkomst gennem Binance stake og earn

Binance Earn er et one-stop-hub på Binance, hvor du kan se alle dine indtjeningsmuligheder som er tilgængelige, for dig og de kryptomidler, du har. Du kan finde alternative muligheder for kryptooptjening, hvis du er HODLer. Det er nemt at bruge Binance Earn.

Vælg mellem snesevis af tilgængelige krypto-finansielle produkter, der vises på platformen, overfør din krypto til din valgte løsning, og se din kryptovaluta vokse. At udbetale dit overskud er lige så nemt

Binance Details

Sprog:
Etableret:
Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Binance
4.8/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez