Bybit
4.8

Bybit

Tilbud Vind op til 7.000 kr.. Tilmeld dig her!
Åbn Konto
Vilkår gælder
Kun for nye kunder

*En kvalificeret bruger er en ny bruger, der registrerer sig på Bybit med vores henvisningskode, foretager et minimumsindskud på 70 kr. og opfylder minimumshandelsvolumen på $10.000 (på tværs af spot og/eller derivater).

Hvis du overvejer at åbne en konto hos Bybit, så sørg for at læse vores omfattende anmeldelse først. Vi har dækket alt, som du behøver at vide.

Fordele
  • Anonym trading. Ingen KYC påkrævet
  • Har egen NFT markedsplads
  • God kundeservice som er åben 24/7
  • Lave udbetalingsgebyrer
  • Mulighed for passiv indkomst
  • Mulighed for at oprette en demo-konto
Ulemper
  • Begrænset antal af kryptovalutaer
  • Begrænset antal af trading par
  • Kan virke overvældende for nybegyndere

Introduktion til Bybit

Bybit er en voksende Peer to Peer (P2P) kryptovalutabørs, der sigter efter at etablere sig i den voksende kryptomargin/gearingshandelssektor. På trods af, at Bybit først blev grundlagt i marts 2018, har det vist sig at være populært blandt kryptofællesskabet og de onboarder nye kunder med en imponerende hastighed.

Børsen giver krypto handlende over hele verden mulighed for, at engagere sig i gearet marginhandel i et bredt udvalg af kryptovalutaer som BTC, ETH, EOS og XRP, der kan handles med op til 100x gearing.

Med sit hovedkvarter i Singapore fungerer Bybit som en krypto-til-krypto-udveksling, og de kræver ikke at deres brugere udfører en streng KYC-verifikation.

Bybit inkorporerer også banebrydende teknologi, solide sikkerhedsprotokoller og en dedikeret kundesupporttjeneste, der har til formål at hjælpe børsen med at konkurrere med markedets førende udbydere af derivathandel.

Er Bybit en sikker platform til handel af krypto?

Bybit har indtil videre vist sig, at være en sikker gearet handelsplatform, der har banklignende sikkerhedsforanstaltninger og operationelle procedurer der sikrer, at kundernes midler opbevares sikkert. Udvekslingen er heller aldrig blevet hacket eller blevet kompromitteret før, baseret på vores research. Offline kold wallet-opbevaring, multi-signatur-tilbagetrækningsproces og to-faktor-autentificering er eksempler på de sikkerhedsforanstaltninger, der er på plads.

Kundeservice på Bybit

Virksomheden tilbyder e-mail og 24/7 live chat support. Vi fandt begge kanaler praktiske, da vi lejlighedsvis stødte på nogle udfordringer under testen til denne Bybit-anmeldelse. Da vi ikke tidligere var bekendt med platformen, kom dette ikke som nogen overraskelse.

Der er et chatrum på Bybits handelsside. Her står andre brugere klar til at besvare dine spørgsmål. Men hvis du gerne vil have en en-til-en samtale med en medarbejder fra Bybit, kan du chatte med en kundeserviceagent gennem Bybit iOS-appen eller Android-appen.

Virksomhedens supportteam vender tilbage til dig ASAP. Du får muligvis ikke et svar med det samme, når der er en stor mængde supportanmodninger. Men vi kan bekræfte, at du ikke skal vente for længe.

Du skal blive på chatskærmen, indtil en agent bliver tilgængelig. Ellers bliver du nødt til at gå bagerst i linjen. Men hvis du ikke har tid, er din bekymring ikke presserende, kan du indsende en supportbillet i stedet for.

Bybit Details

Begrænsede lande
Sprog
Etableret
Vind op til 7.000 kr.
Indbetal minimum 70 kr.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Kun for nye kunder

*En kvalificeret bruger er en ny bruger, der registrerer sig på Bybit med vores henvisningskode, foretager et minimumsindskud på 70 kr. og opfylder minimumshandelsvolumen på $10.000 (på tværs af spot og/eller derivater).
5.0
Sikkerhed
5.0
Trading og Interface
4.0
Bonus og Promoveringer
5.0
Kundeservice
4.8 Samlet Vurdering
Bybit
4.8/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez