Coinbase
3.8

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og få 70 kr. gratis i Bitcoin, når du handler for mere end 700 kr.

Coinbase er en krypto-handelsplatform, der giver brugerne mulighed for at købe, sælge og udveksle over 100 omsættelige kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ethereum og Dogecoin.

Fordele
  • Meget nemt for nybegyndere
  • Gode muligheder for at tjene krypto gennem Coinbase Earn
  • Med Coinbase Pro kan du handle billigere
Ulemper
  • Høje gebyrer ved handler
  • Svært at komme i kontakt med kundeservice
  • Begrænset udvalg af ALT-coins

Introduktion til Coinbase

Coinbase er en kryptovalutahandels- og investeringsplatform, der giver brugerne mulighed for at købe, sælge og udveksle over 100 omsættelige kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ethereum og Dogecoin.

Coinbase er en stor virksomhed med over 89 millioner brugere og $278 milliarder i aktiver på platformen. Begyndere vil sandsynligvis foretrække den originale Coinbase-platform til simple købs- og salgsordrer. Avancerede brugere kan få adgang til yderligere funktioner og ordretyper gennem Coinbase Pro, som også er tilgængelig for enhver Coinbase-bruger.

Kryptovalutaer er en relativt ny aktivklasse, der kan være risikabel og ustabil, hvilket ikke er egnet for alle investorer. Men hvis du er interesseret i kryptovaluta, er Coinbase en fremragende mulighed for både nybegyndere og veteraner.

Køb af kryptovalutaer på Coinbase

Handel på Coinbase er begyndervenlig og nem at bruge for alle med grundlæggende computerfærdigheder. Coinbase er tilgængelig på nettet eller via Android- og iOS-mobilenheder. Hvis du nogensinde har handlet aktier gennem en online platform, vil du finde en noget lignende oplevelse.

På hoveddashboardet kan du se din Coinbase-portefølje, og du er aldrig mere end et par klik væk fra en skærm for at købe og sælge valuta.

Coinbase Interface

Kryptovalutamarkeder er åbne 24/7, så du kan logge ind og indgå i en handel til enhver tid. Køb af kryptovalutaer på Coinbase er muligt, ved at bruge penge på din konto eller direkte via en tilsluttet bankkonto eller kort. Der kan være yderligere gebyrer, afhængigt af hvordan du betaler for dit kryptokøb. Køb krediteres din konto med det samme, selvom du muligvis skal vente på, at din indbetaling er udlignet, før du foretager en udbetaling.

Skal du bruge Coinbase Pro?

Coinbase Pro er en handelsplatform for individuelle handlende og krypto-entusiaster. Det tilbyder en sikker og nem måde at købe, sælge og handle digitale aktiver online på med det samme på tværs af forskellige handelspar. Med en Coinbase Pro-konto kan du spore markedet, se handelshistorik, overvåge åbne ordrer, administrere flere porteføljer og mere.

Coinbase Pro-brugere nyder godt af avancerede funktioner til erfarne handlende. Dens intuitive applikation tilbyder diagramværktøjer i realtid. Du kan også se din handelshistorik, ordrebog og prisdiagrammer. Transaktionstyper er også forskellige, hvor Coinbase tillader køb, salg, send og modtag transaktioner. Coinbase Pro tilbyder avancerede muligheder, såsom stopordre, limitordre og marginordrer.

Begyndere bruger Coinbase, fordi det er nemt at købe og sælge kryptovaluta. Brugere behøver ikke at lære investeringssprog. I stedet kan de hoppe på platformen og lave en hurtig handel, nemt.

Folk, der er fortrolige med handel af kryptovaluta, bruger Coinbase Pro til at drage fordel af forskellige handelstyper.

Gebyrer på Coinbase

Omkostninger vises dog på handelsskærmen, når du går ind i en handel, så du ved, hvad du betaler, før du går ind i en handel.

Dette er de gebyrer, du kan forvente på den primære Coinbase-platform:

HandelsstørrelseCoinbase Fee 
$10 or less$0.99
$10 to $25 $1.49 
$25 to $50$1.99 
$50 to $200 $2.99 

Er Coinbase en sikker krypto-platform?

Coinbase anvender brancheførende sikkerhedspraksis, til at holde kundernes indskud og aktiver sikre. Når det er sagt, er der altid nogle risici, når du handler kryptovaluta, så det er yderst vigtigt at du følger praksis for at holde dine dine kontooplysninger sikre.

Alle konti skal bruge to-faktor-godkendelse, som er en foranstaltning til at forhindre andre i at logge ind på din konto, medmindre de har fysisk adgang til din telefon.

Coinbase gemmer op til 97 % af Bitcoins i et krypteret, geografisk adskilt, offline lager. For yderligere at beskytte deres kunder er alle Bitcoins, der er gemt på online computere, forsikret.

Hvordan er kundeservicen hos Coinbase?

Kundeservice er en af de største problemer, brugerne har ved benyttelse af Coinbase. Det er meget svært, at komme i dialog med et menneske fra kundeservice.

Officielt understøttede kundeservicemuligheder er Coinbase-hjælpesiden, e-mailede supportbilletter, et automatiseret telefonsystem og en chatbot. De har pt. en gennemsnitscore på 1.6 hos Trustpilot.

Coinbase Details

Sprog
Etableret
Få 70kr. i Bitcoin

Du får 70 kr. i gratis Bitcoin, når du køber eller sælger for 700 kr. eller mere i krypto.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Tilmeld dig i dag og få 70 kr. gratis i Bitcoin, når du handler for mere end 700 kr.
5.0
Sikkerhed
4.0
Trading og Interface
3.0
Bonus og Promoveringer
3.0
Kundeservice
3.8 Samlet Vurdering
Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Coinbase
3.8/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez