eToro
4.5

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Gælder kun nye kundereToro er en førende online handelsplatform, der tilbyder handel med kryptovaluta og aktier. De var blandt de første online handelsplatforme, der understøttede handel med kryptovalutaer, da de tilføjede Bitcoin (BTC) i 2014. Kort efter tilføjede de Ethereum (ETH) og Ripple (XRP).

Fordele
 • Sikker platform med lang historik
 • Unikke sociale handelsmuligheder, der giver mulighed for at matche populære handlende
 • Brugerne er yderst tilfredse med oplevelsen
Ulemper
 • Der kan være høje gebyrer, på nogle kryptvalutaer
 • Udvalget af ALT-coins er ikke stort
 • Begrænsede staking muligheder

Introduktion til eToro

eToro blev lanceret i 2007 af medstifterne Ronen Assia, David Ring og Yoni Assia. Assia leder stadig virksomheden som administrerende direktør i dag.

eToro er en førende online handelsplatform, der tilbyder handel med kryptovaluta og aktier. De var blandt de første online handelsplatforme, der understøttede handel med kryptovalutaer, da de tilføjede Bitcoin (BTC) i 2014. Kort efter tilføjede de Ethereum (ETH) og Ripple (XRP).

Udvalg af kryptovalutaer på eToro

eToro og eToroX understøtter handel med 40+ kryptovalutaer. Her er et kig på nogle af de mest populære kryptoaktiver på eToro:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Dash (DASH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Polkadot (PUNKT)
 • Polygon (MATIC)
 • Solana (SOL)
 • Stellar Lumens (XLM)

Trading på eToro

Gennem eToros enkle web-platform og veldesignede mobilapp, kan kunder indbetale fiat fra et betalingskort eller bankkonto, og begynde at handle med det samme.

Den intuitive “Trading”-fane giver brugerne mulighed for at se aktuelle priser og købe, sælge eller konvertere krypto. Måske er eToro bedst kendt for sin sociale handelsfunktionalitet, som giver brugerne mulighed for at kopiere tophandleres porteføljebeholdninger og handler.

Selvom eToro tilbyder grundlæggende markeds- og limitordrer samt muligheden for ikke-amerikanske brugere til at marginhandle, har eToro ikke nogle af de mere avancerede betingede ordrer og kryptovaluta-par, som andre konkurrenter tilbyder.

Handelsgebyrer på eToro

eToros kryptohandelsgebyrer er relativt lave sammenlignet med konkurrenternes gebyrer, men brugerne skal passe på valutaomregnings- og udbetalingsgebyrer. Det er også vigtigt at bemærke, at gebyrerne kan variere afhængigt af din placering.

 • Der skal betales et valutaomregningsgebyr, der starter ved 50 basispoint (bps) for ind- og udbetalinger foretaget i andre valutaer end USD.
 • Brugere vil blive pålagt et gebyr for at overføre krypto ud af eToro.com og ind i eToro Money krypto-pungen.
 • Gebyrer varierer afhængigt af den kryptovaluta, du overfører. eToro opkræver også et inaktivitetsgebyr på $10 pr. måned for konti, der har været inaktive i over et år.

Er eToro en sikker platform?

eToro tilbyder en sikker, reguleret platform for kryptohandel.

På eToroX opbevares størstedelen af brugernes midler i offline wallets, for at reducere chancen for tabte penge på grund af et hack eller en driftsfejl.

Ud over, at brugermidlerne opbevares i offline wallets, opfordrer eToro også kontohavere til at opsætte tofaktorautentificering (2FA) som et ekstra beskyttelseslag. Det er dog ikke nødvendigt at aktivere 2FA.

Kundeservice på eToro

eToro tilbyder separat kundeservice for eToro og eToroX. Begge platforme tilbyder hjælpecentre og assistance via supportbilletter. Men ligesom mange andre kryptobørser er telefonsupport ikke tilgængelig.

Virksomheden beskæftiger også kontoadministratorer, der passer på de mest aktive handlende (dem med $5.000 eller derover i egenkapital på platformen) for at forbedre oplevelsen for eToros mest loyale kunder.

eToro får rigtig gode anmeldelser

Som en global leder inden for aktie- og kryptovaluta handel, med over 23 millioner brugere, modtager eToro generelt positiv kundefeedback, fremhævet af virksomhedens Trustpilot-score på 4,2 ud af fem stjerner på tværs af 14.000+ anmeldere.

Platformen modtager dog også nogle negative tilbagemeldinger fra nuværende og tidligere brugere. Manglende evne til at hæve penge og langsomme tilbagetrækningstider er blandt de største klager. Andre brugere rapporterer skjulte og højere end forventet gebyrer.

eToro Details

Sprog
Etableret
Trade og invester
Administrer alle dine finansielle aktiver, i én portefølje
Åbn Konto
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunder5.0
Sikkerhed
4.0
Trading og Interface
4.0
Bonus og Promoveringer
5.0
Kundeservice
4.5 Samlet Vurdering
Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

eToro
4.5/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez