FTX er en kryptovaluta-børs med fokus på handel med en bred vifte af produkter, herunder derivater, optioner, og gearet krypto.

Fordele
 • En sikker platform
 • Mulighed for avancerede trading-funktioner
 • Understøtter margin- og futureshandel
 • Har sin egen NFT-handelsplads
Ulemper
 • Ingen live-support
 • Kan forekomme højere gebyrer ved udbetaling af USD

Introduktion til FTX

FTX, som har hovedkontor på Bahamas, kom ind på krypto-scenen i 2019 med det mål at blive verdens førende platform for handel med tokens. Nu, blot et par år efter grundlæggelsen, er det en top centraliseret kryptobørs til en værdi af over 18 milliarder dollars.

FTX er en kryptovaluta-børs med fokus på handel med en bred vifte af produkter, herunder derivater, optioner, og gearet krypto. FTX’s platform har masser af funktioner, som erfarne forhandlere og professionelle handelsfirmaer vil finde værdifulde, men tilbyder også grundlæggende spothandel, som nykommere på kryptovalutamarkedet vil sætte pris på.

FTX understøtter også mere end 300 kryptovalutaer, hvilket er et meget stort antal sammenlignet med nogle konkurrenter.

Kryptovalutaer på FTX

FTX tilbyder mere end 300 kryptovalutaer til spothandel. Her er en delvis liste over tilgængelige kryptovalutaer på FTX:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ether (ETH)
 • Solana (SOL)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • Dogecoin (DOGE)

FTX tilbyder en bred vifte af funktioner, og de anerkender, at nye brugere kan have svært ved at finde dem. For at imødekomme dette, giver børsen en oversigtsvejledning.

Staking og trading på FTX

“Vigtig information” er også angivet tydeligt på hele FTX’s hjemmeside. For eksempel, for dem, der er interesserede i at stake FTX’s token (FTT), udveksler børsen kortfattet reglerne. De gør det tydeligt, at unstaking tager 14 dage, og at tokens, der er unstaked, ikke vil modtage belønning. FTX gør det også muligt, for brugere der ønsker at afvikle deres unstaking hurtigt, kan gøre det mod et gebyr.

Der er en masse artikler postet under forskellige emner, der forklarer FTXs forskellige tilbud, vilkår og regler. Tag marginhandel, for eksempel. Dette er et meget vigtigt produkt for FTX. Med udgangspunkt i kompleksiteten af ​​marginhandel, gør FTX et solidt stykke arbejde med at forklare sine vilkår for transaktionerne. En af de vigtigste ting, folk der beskæftiger sig med marginhandel, gerne vil vide, er, hvad der udløser et margin call.

FTX gør det klart, at en brugers konto kan likvideres, hvis deres såkaldte marginfraktion falder under deres vedligeholdelsesmarginfraktion. FTX bruger eksemplet med en kundes vedligeholdelsesmarginfraktion på 6 %. Hvis kunden er 16,66x gearet, begynder likvidationen.

Er FTX en sikker kryptobørs?

I modsætning til andre børser har FTX kun eksisteret siden 2019, hvilket gør det til en meget ung børs; og desværre er der meget lidt information på nettet om FTX’s back-end sikkerhedspraksis.

Selvom FTX har kørt i 3+ år uden tilsyneladende at have et eneste sikkerhedsproblem, kan vi virkelig ikke vide med sikkerhed, om de kunne afværge hackerne i længere tid. Husk altid – uanset hvor stor og velrenommeret en bestemt kryptovalutaudveksling er, garanterer den ikke, at den vil være sikker for evigt. Børser er et meget varmt mål for hackere, simpelthen fordi de har en masse kryptovaluta fra deres brugere.

FTX tilbyder sikkerhedsfunktioner, herunder følgende:

 • Mulighed for opbevaring af krypto i cold og hot wallets;
 • To-faktor autentificering (2FA) for hver konto;
 • Valgfri 2FA og adgangskode til kryptohævninger;
 • Relationer til brancheførende depotforvaltere.

Åbning af en konto på FTX

Det er nemt at åbne en FTX-konto. Du vil blive mødt af en trin-for-trin guide, som leder dig gennem processen, fra begyndelsen til slutningen.

For at starte skal du indtaste din e-mailadresse to gange og oprette en stærk adgangskode.

Efter at have oprettet en konto, kræver FTX, at nye kunder bekræfter deres identiteter (KYC) for at handle krypto eller foretage indskud. Brugere som ikke har verificeret deres identitet, kan blot logge ind på deres konti, for at udforske platformen.

Brugere der giver nogle grundlæggende oplysninger, herunder fulde navn, fødselsdag og bopælsland, får begrænset adgang til platformen og er underlagt udbetalingsgrænserne. Brugere, der gennemgår FTX’s fulde verifikationsproces, som kræver at fremlægge bevis for adresse, dele et offentligt udstedt ID og gennemgå ansigtsgenkendelse, får fordelene ved fuld platformsadgang samt ubegrænsede ind- og udbetalinger.

Kundeservice på FTX

FTX tilbyder ikke 24/7 telefonsupport og har heller ikke live chat. Det opfordrer kunder, der har brug for hjælp, til at indsende supportbilletter via sin platform. FTX angiver ikke den gennemsnitlige tid, det tager for et medlem af sit team at svare på en anmodning om support.

Udover at indsende en supportbillet, kan du også kontakte FTX via Telegram.

FTX Telegram-grupper er offentlige, så brugere bør være forsigtige med at dele deres oplysninger.

Kundetilfredsheden på FTX

Som mange andre kryptovaluta-børser modtager FTX for det meste negative anmeldelser fra kunder. Anmeldelserne er primært relateret til FTX’s kundeservice. Det fælles tema blandt klagerne var den tid, det tog kundeservice at svare på supportbilletter.

Som nævnt ovenfor giver FTX ingen specifik tid, det tager at svare kunder, der opretter support tickets. Nogle kunder klagede over meget alvorlige problemer, såsom at skulle vente måneder på, at deres anmodninger om udbetaling blev godkendt.

Positive anmeldelser roser FTX-platformens brugervenlighed og relativt lave udbetalingsgebyrer.

FTX Details

Sprog:
Etableret:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

FTX
4.0/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez