Gate.io
4.0

Gate.io

Handl mere end +1.300 kryptovalutaer.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Gate.io forbeholder sig retten til endelig at fortolke reglerne for henvisningsprogram og foretage ændringer fra tid til anden.

Gate.io understøtter næsten det største udvalg af kryptoaktiver på enhver kryptovalutabørs, i øjeblikket har de mere end 1.300 kryptovalutaer.

Fordele
  • Stort udvalg af altcoins
  • Rabat på handler hvis du holder på GateToken
  • Attraktivt referral program, så du kan tjene penge på at dele din referral kode
Ulemper
  • Det kan virke overvældende for nye investorer
  • Har været udsat for hackerangreb i 2019
  • Der kan ikke indbetales fiat

Introduktion til Gate.io

Gate.io er en af de ældste kinesiske bitcoin-børser, som blev grundlagt i 2013 af Lin Han. Tilbage i 2015 led børsen et hack på 7.000 BTC. Disse Bitcoins blev stjålet fra dens cold wallets.

Indtil 2017 hed børsen Bter.com. De blev dog tvunget til at re-brande til Gate.io, da den kinesiske regering har forbudt handel med fiat-til-krypto i 2017. De lukkede det gamle domæne, droppede handelspar med fiat-kryptovaluta og ændrede fokus til krypto-til-krypto og kinesisk yuan OTC handler.

Hvem skal bruge Gate.io til kryptohandel?

Uerfarne investorer eller dem, der lige er startet, vil højst sandsynligt blive overvældet af Gate.io, og de vil sandsynligvis blive frustrerede over manglende evne til at indbetale fiat-valuta, som amerikanske dollars, for at købe krypto direkte på platformen. Hvis du ikke allerede ejer kryptovaluta, skal du bruge en anden børs til at købe krypto og derefter overføre den til platformen, før du kan begynde at handle.

Gate.io har for nylig introduceret muligheden for at købe krypto via tredjepartspartnere ved at bruge betalingskort eller kreditkortbetalinger i fiat-valutaer. Partnerne overfører din krypto til en Gate.io-konto, men denne proces involverer at betale utroligt høje gebyrer.

Krypto-investorer og nybegyndere, der foretrækker at bruge fiat-valuta til at købe krypto uden en mellemmand, ville være bedre tjent med platforme som Binance og Coinbase, som gør processen meget nemmere og meget billigere.

I den anden ende af spektret gør Gate.io’s overflod af altcoins og konkurrencedygtige gebyrer, det til en anstændig platform for avancerede handlende, der ønsker at jage mindre altcoins på en centraliseret børs og ikke har noget imod, at de vil være begrænset til spot-trading. Det betyder ingen margin, futures, optioner eller krypto-lån eller staking.

Når det så er sagt, vil brugere der opfylder disse begrænsede parametre, gerne sikre sig, at de er i stand til at gennemføre Gate.io’s Know Your Customer-krav (KYC), før de indbetaler noget af deres krypto. KYC-processen er en standard for stort set alle krypto-børser, og den har til formål at mindske risikoen for, at midler bruges til ulovlige formål eller hvidvaskningsformål ved at få brugere til at bekræfte deres identitet. Du skal gennemføre Gate.io’s KYC, før du kan hæve noget fra din konto.

Husk på at kryptovaluta er en ekstremt volatil aktivklasse, der kan opleve højt prisvolatilitet. Krypto-udvekslinger er ikke immune over for hacking. I 2019 oplevede Gate.io et højt profileret hack, der resulterede i tab af over $200.000 i kryptoaktiver, selvom omkring halvdelen af ​​dette senere blev gendannet.

Kryptovalutaer på Gate.io

Gate.io understøtter over 1.300 kryptovalutaer, hvilket betyder, at du burde være i stand til at finde næsten enhver mønt, du er interesseret i at købe, på denne platform. De største kryptovalutaer på Gate.io inkluderer:

Klik her for at se Gate.ios fulde liste over tilgængelige kryptovalutaer. Husk på, at selvom Gate.io tilbyder et stort udvalg af mønter, kan køb af mindre kendte mønter med lavere handelsvolumen resultere i, at du mister de penge, du investerer, eller at du ikke er i stand til at videresælge din mønt hurtigt eller med gevinst.

Gebyrer på Gate.io

Gate.io spothandelsgebyrer bruger en maker-taker-model. Brugere betaler forskellige gebyrer afhængigt af, om en ordre tager likviditet fra børsen – i så fald bliver de opkrævet et takergebyr – eller tilføjer mere likviditet til børsen – når de bliver opkrævet et maker gebyr. Du har ingen mulighed for på forhånd at vide, om din ordre bliver en maker eller en taker.

Du er berettiget til en rabat baseret på, hvor meget GateToken (GT) du holder i din portfolio. Du kan yderligere reducere dine gebyrer ved at vælge at betale for dine handler med GT.

Sikkerheden på Gate.io

På trods af Gate.io’s 2019-hack, listede Cryptocurrency Exchange Ranking (CER), en tredjepart, der evaluerer kryptobørs-cybersikkerhed, Gate.io som den bedste børs med hensyn til cybersikkerhed i august 2020, selvom dens placering siden er faldet noget.

Sikkerhedsprotokoller inkluderer to-faktor-godkendelse via SMS og e-mail, og kravet om, at brugere skal oprette en særskilt adgangskode til udbetaling fra deres konti. Gate.io har også lanceret en bug-bounty, som belønner dem, der rapporterer fejl og sårbarheder, for at tilbyde yderligere sikkerhed på platformen. Derudover, er det nu blevet standard blandt større kryptobørser, at holde brugernes aktiver i cold wallets, for at reducere risikoen for hacks.

Gate.io Details

Begrænsede lande
Sprog
Etableret
Få 2.100 kr. i bonus
Trade og få USDTest til en værdi af $5.500.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Tilmeld dig i dag

Gate.io forbeholder sig retten til endelig at fortolke reglerne for henvisningsprogram og foretage ændringer fra tid til anden.
4.0
Sikkerhed
4.0
Trading og Interface
4.0
Bonus og Promoveringer
4.0
Kundeservice
4.0 Samlet Vurdering
Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Gate.io
4.0/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez