Gemini
4.5

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunder

Du skal være ny hos Gemini og fuldføre kontotilmeldingen ved hjælp af henvisningslinket. Efter at du har handlet 700 kr. eller mere (eller 100 USD svarende til din indenlandske valuta).

Gemini er en brugervenlig kryptovaluta-børs, der kunne være et godt valg for både begyndere og erfarne handlende. Med brancheførende sikkerhedsfunktioner, sin egen hot wallet og et omfattende supportcenter, er Gemini værd at overveje, hvis du er interesseret i kryptoinvestering.

Fordele
 • Meget høj sikkerhed
 • Forsikret mod børshack
Ulemper
 • Begrænset udvalg af kryptovalutaer
 • Gebyrerne kan være høje

Introduktion til Gemini

Tyler og Cameron Winklevoss grundlagde New York-baserede Gemini i 2014 efter at have kæmpet for at finde et sikkert sted at opbevare deres krypto. Siden grundlæggelsen har platformen opereret på fire nøglesøjler: produkt, sikkerhed, licensering og overholdelse. Deres mål er at etablere og vedligeholde brugertillid, ved at tilbyde en sikker, kompatibel kryptoudvekslingsplatform.

Gemini er en brugervenlig kryptovaluta-børs, der kunne være et godt valg for både begyndere og erfarne handlende. Med brancheførende sikkerhedsfunktioner, sin egen hot wallet og et omfattende supportcenter, er Gemini værd at overveje, hvis du er interesseret i kryptoinvestering.

Gemini tilbyder næsten 100 kryptovalutaer tilgængeligt til køb, salg og handel. Ud over et anstændigt udvalg af krypto, tilbyder platformen stærke kontosikkerheds- og compliance. Brugere kan også gøre brug af forskellige produkter og tjenester, herunder et kreditkort med krypto-belønninger, muligheden for at tjene renter på crypto, en indbygget hot wallet og muligheden for at betale deres yndlingsforhandlere med krypto.

Mens Geminis fokus på sikkerhed og compliance adskiller det, tilbyder børsen færre kryptovalutaer end mange konkurrenter. Men på trods af dets mindre antal tilgængelige kryptovalutaer, er denne platform stadig en fremragende mulighed for både nybegyndere og erfarne forhandlere, takket være dens stærke sikkerhedsfokus og udvalg af produkter og værktøjer.

Kryptovalutaer på Gemini

Mens Gemini tilbyder færre kryptovalutaer end andre større børser, er der stadig omkring 100 kryptovaluter tilgængelige på deres platform. Brugere kan købe, sælge og handle nogle af de mest populære aktiver samt nogle mindre kendte mønter. Her er en delvis liste over kryptovalutaer, der er tilgængelige på Gemini:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Gemini Dollar (GUSD)
 • Solana (SOL)
 • Cardano (ADA)
 • USD mønt (USDC)
 • Terra (LUNA)
 • Uniswap (UNI)

Trading på Gemini

Både hjemmesiden og mobilappen tilbyder en brugervenlig handelsoplevelse. Begyndere vil sætte pris på Geminis enkle købs- og salgsmulighed samt dens omfattende supportside. Erfarne handlende vil sætte pris på deres ActiveTrader-platform, som tilbyder avancerede diagramværktøjer og flere ordretyper og giver brugerne mulighed for at udføre handler hurtigt.

For at drage fordel af Geminis fulde handelsfunktioner skal brugerne gennemføre en identitetsbekræftelsesproces (KYC). Denne proces involverer upload af et offentligt udstedt billed-id, såsom et kørekort eller pas.

Er Gemini en sikker platform?

Gemini tilbyder branchestandard sikkerhedsfunktioner såsom to-faktor autentificering, whitelisting og muligheden for at gennemgå og godkende enheder, der bruges til at logge ind. For at få adgang til platformens fulde pakke af handelsfunktioner skal brugerne også fuldføre sin know-your- kundebekræftelsesproces (KYC), som involverer upload af et offentligt udstedt billed-id. Denne proces er designet til at reducere tilfælde af svindel på Gemini.

Ud over dets sikkerhedsfunktioner, blev Gemini SOC 2-certificeret for nyligt, hvilket fremhæver platformens forpligtelse til sikkerhed og compliance. Denne børs tilbyder også FDIC-forsikring for indskud i amerikanske dollars, op til $250.000. Denne forsikring hjælper med at beskytte brugernes midler i tilfælde af et brud eller hacking.

Åben en konto på Gemini

For at komme i gang med Gemini, skal du blot angive dit navn, din e-mailadresse og din adgangskode. Derefter bekræfter du din konto via e-mail, konfigurerer multi-faktorgodkendelse og begynder identitetsbekræftelsesprocessen. Når du har gennemført identitetsbekræftelsen, vil du være i stand til at forbinde din bankkonto eller dit betalingskort og begynde at købe og sælge krypto.

Kundeservice på Gemini

Gemini tilbyder et omfattende hjælpecenter, hvor brugere kan finde svar på helt almindelige spørgsmål. De har også en virtuel chatbot og mulighed for at indsende en supportbillet, for hjælp fra et menneske. Som mange andre kryptobørser tilbyder Gemini ikke live support over telefonen til individuelle brugere.

Kundetilfredsheden hos Gemini

Mens Geminis platform er intuitiv, er kundefeedbacken blandet. Gemini modtager en gennemsnitlig vurdering på 1,5 ud af fem stjerner på tværs af 370 Trustpilot-anmeldelser.

Utilfredse brugere rapporterer problemer med frosne konti, lange verifikationsprocesser og dårlig kundesupport. Nogle kunder roser dog Geminis pålidelighed, brugervenlige grænseflade og overholdelse af lovgivningen.

Gemini Details

Sprog
Etableret
Få op til
70 kr. i Bitcoin
Når du handler for mere end 700 kr.
Åbn Konto
Vilkår gælder
Gælder kun nye kunder

Du skal være ny hos Gemini og fuldføre kontotilmeldingen ved hjælp af henvisningslinket. Efter at du har handlet 700 kr. eller mere (eller 100 USD svarende til din indenlandske valuta).

5.0
Sikkerhed
5.0
Trading og Interface
4.0
Bonus og Promoveringer
4.0
Kundeservice
4.5 Samlet Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Gemini
4.5/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez