Kraken blev grundlagt i 2011 og lanceret i 2013 og er en af de største og ældste kryptobørser i verden. Og den har haft øjnene på sikkerheden fra dag ét.

Fordele
  • Høj sikkerhed på platformen
  • Tilbyder kryptofutures og marginhandel
  • Bredt udvalg af kryptovalutaer
  • Mulighed for staking rewards
Ulemper
  • Høje gebyrer og minimumskrav for ind- og udbetalinger
  • Begrænsede ind- og udbetalingsmetoder
  • Debet-/kreditkortindbetalinger er kun tilgængelige i Euro
  • Markedshandelsplatform tilegnet avancerede handlende

Introduktion til Kraken

Kraken er en kryptovalutabørs, hvor du kan købe og sælge kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. Kraken er en af de ældste Bitcoin-børser og understøtter mere end 120 forskellige coins til at købe, sælge og handle med konkurrencedygtige vekselgebyrer.

Det er bemærkelsesværdigt, at Kraken understøtter både spothandel til aktuelle markedskurser og kryptovaluta-futures. Kraken er et godt valg for nye og eksisterende kryptovaluta-investorer, som er på udkig efter lave handelsgebyrer og adgang til en bred vifte af mønter.

Det nemmeste sted for nye kryptoinvestorer at starte i Krakens-økosystem, er Kraken-hovedplatformen. Erfarne handlere foretrækker måske den billigere handelsplatform, Kraken Pro.

Hvorfor skal du handle hos Kraken?

Kraken blev grundlagt i 2011 og lanceret i 2013 og er en af de største og ældste kryptobørser i verden. Og den har haft øjnene på sikkerheden fra dag ét. Det faktum, at Kraken ikke er blevet hacket i otte år, taler for sig selv. Den USA-baserede børs har konsekvent ledet industrien inden for sikkerhed. Kraken kan prale af både fysisk sikkerhed og finansiel stabilitet. Plus, det skubber brugere i retning af sunde sikkerhedsvaner.

Security 730x836 1 - Kryptovaluta - Cryptok
Kraken, 2020: Introducing Four New Account Security Enhancements

95 % af alle indskud opbevares i offline, geografisk fordelte cold wallets. Kraken opbevarer fulde reserver, så du altid kan hæve med det samme.

Kraken’s udvalg af kryptovalutaer

Kraken har omkring +65 kryptovalutaer og handler med syv fiat-valutaer. Det er ikke det største udvalg af digital valuta du finder, men det kan sammenlignes med nogle af de bedste kryptobørser. Kraken har også en høj likviditet, hvilket betyder, at det er nemmere at købe og sælge til en rimelig pris.

Gebyrer på Kraken

Krakens gebyrer er på niveau med flere kryptobørser. De er ikke de billigste, men deres maker-taker gebyrer er lavere end for eksempel Coinbase. Handelsgebyrer varierer fra børs til børs og afhænger ofte af, hvor meget du handler hver måned. Se på, hvor meget det vil koste dig at indbetale og hæve penge, samt hvad du vil betale for hver transaktion.

Kundeservice hos Kraken

Denne kryptobørs kan prale af 24/7 kundeservice og har et hjælpecenter, der er let at navigere. Når det er sagt, scorer den kun 1,9 ud af 5 på Trustpilot. Det er altid svært at vide med sikkerhed, hvor troværdige disse anmeldelser er, men du vil gerne stole på de mennesker, du overfører dine hårdt tjente penge til. Flere anmeldelser klager over, at deres penge ikke kom ind på deres konto, og at supportafdelingen ikke havde reageret.

Staking af dine kryptovaluta på Kraken

Kraken tilbyder et bredt udvalg af forskellige handelsværktøjer og funktioner. Udover at du kan købe, sælge og trade kryptovaluta, har du også mulighed for at stake på Kraken.

Kraken Staking Kryptovaluta - Kryptovaluta - Cryptok
Earn Rewards by staking coins and fiat

Kraken Details

Sprog:
Valutaer:
Etableret:
Kraken
3.5/5
Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez