Ripple kurs

Historien bag Ripple (XRP)

Ripple blev først idealiseret i 2004 af Ryan Fugger, som udviklede den første prototype af Ripple som et decentraliseret digitalt pengesystem (RipplePay). Systemet gik live i 2005 og var beregnet til at levere sikre betalingsløsninger inden for et globalt netværk.

I 2012 overdrog Fugger projektet til Jed McCaleb og Chris Larsen og sammen stiftede de det USA-baserede teknologiselskab OpenCoin. Fra det tidspunkt begyndte Ripple at blive bygget som en protokol med fokus på betalingsløsninger til banker og andre finansielle institutioner. I 2013 blev OpenCoin omdøbt til Ripple Labs, som senere blev omdøbt til Ripple, i 2015.

Ripple Kurs

Ripple kurs

Kursen på Ripple svinger meget. Prisen på Ripple ramte sin ATH (all-time-high) på $3.84 tilbage i Januar 2018. Ripple er en valuta, som bankerne bruger – og udbuddet af Ripple er ekstremt højt (det maksimale udbud er på 100,000,000,000). Ripple får rigtig meget kritik, og derfor skal du være ekstra påpasselig, når du køber ind i denne valuta.

Ripple (XRP) er et blockchain-baseret digitalt betalingsnetværk, som blev grundlagt af Chris Larsen og Jed McCaleb i 2012. Ripple tilbyder problemfri udveksling via sin peer-to-peer decentraliserede platform, som har til formål at give skabe mere effektive tjenester til bank- og finansielle virksomheder.

Ripple bruger en anden konsensusmekanisme til at bekræfte transaktioner. Ripple er afhængig af en konsensusprotokol, for at validere kontosaldi og transaktioner på systemet og forhindre dobbeltforbrug. Bekræftelserne er næsten øjeblikkelige og kræver kun et mindre gebyr. Når brugere foretager en transaktion på Ripple, trækker netværket en lille mængde XRP, dets oprindelige kryptovaluta, fra som et gebyr.

XRP bruges også som et mellemled for udveksling mellem to aktiver eller netværk, for at lette en hurtig konvertering. XRP bruges også som en global brovaluta mellem flere fiat-valutaer.

Forskellen mellem XRP, Ripple og RippleNet

Som udgangspunkt er det vigtigt at forstå forskellen mellem XRP, Ripple og RippleNet. XRP er valutaen som kører på en digital betalingsplatform ved navn RippleNet, som er ovenpå en distribueret hovedbogs-database ved navn XRP Ledger. Mens RippleNet drives af et selskab ved navn Ripple, er XRP ledger en open-source og er ikke baseret på blockchain, men derimod på den førnævnte distribuerede hovedbogs-database.

RippleNets betalingsplatform er et (RTGS) system i realtid, som har til formål at muliggøre øjeblikkelige pengetransaktioner på globalt plan. Selvom XRP er kryptovalutaen, som hører hjemme i XRP Ledger, så kan du faktisk benytte enhver valuta til at handle på platformen.

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez