Sådan køber du Altcoins med et kreditkort [Trin-for-trin guide]

På Binance kan du købe kryptovalutaer, og betale almindelige gebyrer via. et VISA eller Mastercard.
I dette indlæg vil vi vise dig, trin-for-trin, hvordan du kan købe altcoins på Binance, med et kreditkort.

E-wallets eller bankoverførsler til køb af kryptovalutaer er blandt de foretrukne betalingsmetoder for mange krypto investorer. Det er ret nemt at købe krypto via dit kreditkort, og transaktionen afsluttes på kun 30 sekunder.

På Binance kan du købe kryptovalutaer, og betale almindelige gebyrer via. et VISA eller Mastercard.
I dette indlæg vil vi vise dig, trin-for-trin, hvordan du kan købe altcoins på Binance, med et kreditkort.

Hvad er altcoins?

Udtrykket “Altcoin” er en forkortelse for “alternative mønter” og betyder i bund og grund ‘andre’ kryptovalutaer end Bitcoin.
Ordet Altcoin er en sammensætning af “alternativ” og “mønt”, som så danner ordet “altcoin”.

Du kan købe altcoins direkte med et kreditkort, hvis din kortudsteder tillader denne type transaktion. Kreditkort er nemlig en af de mange måder at købe krypto med fiat-valuta på.

Hvilke typer kreditkortgebyrer er der?

Kryptovalutabørser opkræver et mindre gebyr for kredit- eller debetkorttransaktioner. Dette er normalt højere end andre populære betalingsmetoder som bankoverførsler. Hos Binance blive du opkrævet et af de laveste gebyrer på op til 2%. Eventuelle yderligere gebyrer vil komme fra bankens og kreditkortudbyderens side.

Kontantforskudsgebyrer

Et kontant forskud er, når du låner kontanter direkte fra din kreditkortudbyder. Du betaler omtrent 3-5 % af det indskudte beløb, i gebyrer. For eksempel ville et kontantforskud på 200 kr. medføre gebyrer på hhv. 6-10 kr.

Nogle kreditkort-kryptotransaktioner behandles som kontantforskud. For eksempel opkræver American Express kryptotransaktioner som et kontant forskud. I denne situation betaler du enten $5 eller 10% af transaktionsbeløbet, alt efter hvad der er størst. Så hvis du køber for $1.000 i kryptovaluta, kan du betale et gebyr på $100 til din kreditkortudsteder.

Bemærk: Kreditkort giver en 20-dages henstandsperiode til at betale af på køb, hvis du er rettidig med din månedlige saldo. Der påløber dog renter på kontantforskuddet dag ét.

Hvis disse gebyrer ikke passer til dine præferencer, så overvej at købe via. Binance. Binance accepterer nemlig VISA- og Mastercard-kreditkort, så du behøver ikke at skulle betale et kontant forskud.

Kommission for udenlandske transaktioner

Brugere, der køber krypto med USD via. et kreditkort på en platform uden for USA, vil sandsynligvis betale sig et udenlandsk transaktionsgebyr. Dette scenarie gælder også for brugere, hvis kreditkort er udstedt indenlandsk, men køber krypto med andre fiat-udstedte valutaer. Udenlandske transaktionsgebyrer er typisk omkring 3 % af transaktionsbeløbet. For eksempel, hvis du købte for $1.000 i kryptovaluta, ville du betale et gebyr på $30.

Sådan kan du købe altcoins med kreditkort på Binance

Saadan laver du NFT infografik 1 - Kryptovaluta - Cryptok

Sådan kan du købe altcoins på Binance

1. Log ind på Binance

Log ind på din Binance-konto og klik på [Køb Krypto], derefter vælger du enten [Kredit/Debetkort].

2. Vælg fiat valuta

Vælg din fiat-valuta og indtast fiat-beløbet du gerne vil købe for.

3. Tilføj nyt kort

Klik på [Tilføj nyt kort], og indtast derefter dine kreditkort detaljer og faktureringsadresse.
Klik på [Tilføj kort].

4. Bekræft dine oplysninger

Dobbelttjek dine betalingsoplysninger og bekræft herefter.

5. Bekræft bankens one-time-password (OTC)

Bekræft din betaling på din banks ‘one-time-password-transaktion.
Note: Du skal sandsynligvis verificere indbetalingen ved brug af Nem ID / MitID.

Hvad er fordelene ved at købe altcoins med kreditkort på Binance?

Det er ganske let, at købe altcoins med kreditkort på Binance platformen. Hvad enten du handler gennem mobilen eller pc, så er oplevelsen hurtig, brugervenlig og simpel.

Kreditkort er en ideel betalingsmetode for begyndere, der ikke ønsker at bøvle med de (mange) forvirrende metoder, som der er, på de mere avancerede kryptobørser.

Især for kryptobegyndere er det oplagt at kunne indbetale med et kreditkort. Du indtaster blot dit kortnummer, udløbsdato og CVV, og så er du klar til at starte din rejse.

“Det er da alt for dyrt med transaktionsgebyrerne – du skal have et flot afkast, før de er tjent hjem igen” – dette er en ret almindelig misforståelse og afhænger af, hvordan du bruger din krypto. I dag giver mange krypto-finansielle produkter såsom staking attraktive afkast. For nogle kryptoinvestorer, er disse produkter et oplagt produkt til at tjene passiv indkomst. For eksempel kan du nemt købe krypto med dit kreditkort, derefter stake din krypto på Binance Earn og tjene op til 20% APY.

Sikkerheden på Binance

Den måske vigtigste faktor, er den beskyttelse som Binance giver, fordi du indskyder fiat ind på deres platform, vel vidende at Binance er en sikker kryptobørs. Læg mærke til alle de sikkerhedsteknologier, de implementerer, for at holde kundernes penge sikre.

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez