Guide: Sådan kan du sælge en NFT

Du kan sælge dine NFT’er for fiat-penge eller kryptovaluta, afhængigt af dine præferencer. Men husk på, at tokens overførslen vil blive registreret i blockchain netværket, for at afspejle en ændring i ejerskabet af aktivet.

NFT’er er kommet for at blive

Hvordan man laver og sælger en NFT, er noget mange kunstnere og designere udforsker som en potentiel ny måde at tjene penge på. NFT’er er mere end en ny måde at sælge kunst på; de kan sikre ejerskab af digitale aktiver, tilbyde adgang til nye fællesskaber og endda blive brugt til at registrere ejerskab af varer i det virkelige liv.

En NFT repræsenterer ejerskab af en bestemt fil eller genstand, såsom kunstværker, videoer, genstande i spillet og endda fast ejendom, og de er gemt på en blockchain.

Der er flere af platforme, som lader dig sælge NFT’er, på tværs af en bred vifte af blockchains, så det er næsten umuligt for en enkelt guide at dække dem alle. Vi vil dække to af de mere populære markedspladser i denne guide, men du skal vide, at der er masser af alternativer, hvis ingen af ​​disse platforme passer til det, du vil gøre.

På trods af nogle nylige eksempler på, at arbejde er blevet stjålet og fejludstedt, og NFT-markedspladser er blevet hacket, er NFT’er kommet for at blive, og bliver vigtigere for kunstnere.

Det skal også erkendes, at den vilde succes for kunstnere som Beeple, der solgte sin NFT-samling for $69 millioner, er sjælden. Det meste af NFT-kunst sælges til lignende priser, som du ville forvente, at god kunst sælges for; den store forskel er nu, at digitale kunstnere kan tjene royalties på fremtidige salg.

Der er også mange gebyrer involveret i at generere, vedligeholde og sælge en NFT.
Selvom nogle NFT-markedspladser nu understøtter gebyrfri NFT-minting, hvor omkostningerne er placeret på køberen og ikke skaberen.

Video-guide: Sådan laver du en NFT

Hvorfor sælger folk NFT’er

For kreatører, kunstnere, musikere og samlere har NFT’er en række fordele i forhold til den traditionelle online markedsplads. Mange kunstnere foretrækker NFT’er, fordi de kan sælge deres kunst direkte og beholde størstedelen af deres overskud.
NFT’er giver også skaberne større frihed til at sælge deres værker – en musiker kan f.eks. vælge markedspladsen og fastsætte sin egen pris i stedet for at være afhængig af traditionelle streamingtjenester.

Med NFT’er er ejerskabet og autenciteten offentligt kendt. Alle kan slå ejerskabet op uden at skulle gennemsøge falske, forældede oplysninger. Der er ingen hemmeligheder med NFT’er og kryptovalutaer, hvilket gør dette til et af de mest gennemsigtige globale økonomiske systemer.

Guide: Sådan kan du sælge NFT’er på Opensea (trin-for-trin)

1. Vælg profil på Opensea.io

På OpenSea skal du navigere til den øverste del af højre side, klikke på dit profilikon og vælge Profil. Vælg den NFT, du gerne vil sælge, fra din tegnebog.

2. Tryk på “Sælg”

Herfra vælger du “Sælg” øverst til højre for at blive ført til fortegnelsessiden.

3. Angiv prisen for din NFT

Du bliver ført til salgssiden, hvor du kan vælge pris og udsalgstype.
I et “Fixed Price-udsalg” fastsætter sælgeren NFT-prisen. Du kan også indstille en varighed for salget. Standardindstillingerne er 1 dag, 3 dage eller 1 uge, men du kan også indstille en brugerdefineret varighed ved hjælp af kalenderen.

4. Du kan reservere salget af din NFT

Endelig kan du også reservere din NFT til en bestemt køber. For at gøre det skal du indtaste deres tegnebogsadresse i feltet “Reserver” til en bestemt køber.

5. Der er gebyrer ved salg af din NFT

I alle disse muligheder vil du se de potentielle gebyrer fra salget, der er angivet nederst. I dette tilfælde inkluderer dette salg OpenSeas servicegebyr på 2,5 % og en skaberindtjening på 10 %, i alt 12,5 %. Dette er den højeste procentdel, der kan trækkes fra et NFT-salg på OpenSea.

6. Færdiggør salget

Du bliver derefter bedt om at bekræfte dit salg, ved at underskrive en transaktion.
Bemærk venligst, at hvis du aldrig har solgt på OpenSea før, skal du opsætte din tegnebog først. Desuden, hvis den NFT, du oplyser, ikke blev mintet på OpenSea, men gennem en tilpasset kontrakt, kan der være en yderligere godkendelse og underskrift påkrævet for at tillade OpenSea at handle NFT’en på dine vegne.

Alt digitalt kan sælges som en NFT

Endelig kan du sælge stort set alt på NFT-markedspladsen. Normalt skal du besøge forskellige platforme for at sælge kunst, musik, streetwear og andre samlerobjekter. Med NFT kan du købe og sælge GIF’er, videoer, memes, kunstværker, digitale aktiver, streetwear og billetter på det samme websted. Ved at sælge NFT’er får du adgang til en global markedsplads, der har stort set alt på lager.

De fleste markedspladser har en simpel platform, der gør det muligt for dig at sætte varen tilbage på markedet og begynde at indsamle bud. For nogle NFT-mæglere er dette en god måde at tjene penge på deres investering. Da værdien af Ethereum og NFT’er altid svinger, kan en NFT, som du har købt for hundrede dollars, være tusind dollars værd om et år eller deromkring.
Du kan ikke forudsige præcis, hvordan din NFT vil klare sig – hvis markedet falder, kan du blive nødt til at sælge dine samlerobjekter med tab.

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez