Tjen passiv indkomst med Earn

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne tjene penge – mens du sov? Det har du faktisk mulighed for. Med Binance Earn kan du tjene passiv indkomst, på mere end 170 kryptovalutaer!

Hvad er Binance Earn?

Du har måske hørt den succesfulde investor Warren Buffetts berømte citat:

“Hvis du ikke finder en måde at tjene penge på, mens du sover, vil du arbejde, indtil du dør.”

Der findes utallige måder hvorpå du kan øge din opsparing. Hvad end det er gennem dit arbejde, trading, udbytte eller HODL’ing , så er mulighederne mange. I dette indlæg gennemgår vi en nem måde, hvorpå du kan øge din opsparing (mens du sover), nemlig Binance Earn. Programmet der får din kryptovaluta til at arbejde for dig. I øvrigt, så er der mere end 170 tokens som du kan vælge mellem – og der er ingen risiko ved at benytte programmet, udover prisvolatiliteten på kryptovalutaen, naturligivs.

Passiv indkomst med Binance Earn

Som en komplet suite af finansielle produkter, tillader Binance Earn at du kan øge din kryptobeholdning, ganske nemt. Du kan betragte det som din ‘kryptoopsparingskonto’. Binance Earn er ikke ligesom din almindelige opsparingskonto – fordi med Earn programmet, kan du opnå langt højere udbytte.

Hvordan virker Binance Earn?

Det er nemt at bruge Binance Earn. Vælg mellem snesevis af tilgængelige krypto-finansielle produkter, der vises på platformen, overfør din krypto til din valgte løsning, og se din kryptovaluta vokse (hint: det er et dejligt syn). Det er lige så nemt, at udbetale dit overskud, som kun tager få kliks i appen.

Hvorfor skal jeg tjene passiv indkomst?

Passiv indkomst er ikke betinget af en løbende arbejdsindsats, som et almindeligt lønarbejde er. Hvis du eksempelvis opretter en Youtube kanal (og får masser af visninger) eller en hjemmeside der byder på reklamer, vil den løbende indbringe indkomst til dig. Indsatsen bliver lagt, når du lægger arbejde i at etablere dit aktiv, og derefter kan du nyde godt af en passiv indkomst. Som løbende tikker ind, når du indkasserer penge for reklamerne på din blog.

Et andet klassisk eksempel på passiv indkomst er udlejning af ejendomme. Her får du penge ind månedligt, uafhængigt af hvor meget arbejde der er med at administrere ejendommen og udføre forbedringer. Du har selv lagt en indsats i form af en investering, da du købte den pågældende bolig, men derefter kommer der hele tiden passiv indkomst ind. Når du modtager leje fra den lejer, som bor i din bolig.

Der findes mange fordele ved passiv indkomst. En af de helt klare fordele ved passive indkomst er, at du modtager en indkomst, på trods af at du nødvendigvis ikke er aktiv. Med Binance Earn programmet skal du blot bruge tid på, at investere i din kryptovaluta og dernæst vælge en af de forskellige opsparingsløsninger, som vi dækker nedenfor.

Tjen Passiv indkomst med Binance Earn

Tjen passiv indkomst med locked savings (låst opsparing)

Med locked savings (låst opsparing) på Binance Earn, får du tilbudt mindre fleksibilitet i at få adgang til dine kryptovaluta, men du opnår et meget højere afkast. Du ‘låser’ nemlig din krypto i en given periode – og i denne periode vil du optjene belønning. Det er så meget bedre, da det giver dig belønning, der generelt er meget højere end hvad du traditionelt set er vant til hos banken.

Passiv indkomst med Låst opsparing

Produkterne i ‘Locked Savings’ har en tidsperiode på 7 til 90 dage. Når du ved, at du ikke behøver at have din kryptovaluta stående i en wallet, ville det være bedre at have dem i den låste opsparing, så du på den måde, kan optjene passiv indkomst, gennem den højere rente.

Eksempel paa fleksibel opsparing passiv indkomst 1 - Kryptovaluta - Cryptok

Tjen passiv indkomst med flexible savings (fleksibel opsparing)

Ønsker du lidt mere fleksibilitet, er den fleksible opsparingsmetode en fornuftig løsning. Den fleksible opsparing fungerer som din krypto-opsparingskonto, hvorpå du kan tjene renter på din indsatte krypto. Ordningen er fleksibel og giver dig mulighed for at indløse dine penge til enhver tid – og du modtager dem øjeblikkeligt i din wallet.

Eksempel paa fleksibel opsparing passiv indkomst 1 - Kryptovaluta - Cryptok

Hvad er forskellen mellem fleksibel og låst opsparing?

Den fleksible opsparing giver dig mulighed for at tilmelde og indløse din krypto til enhver tid; og er derfor særligt velegnet til kortsigtede investeringer. Den faste opsparing betyder, at dine tilmeldte krypto først kan indløses efter udløbet af den faste periode. Da du ikke har nogen fleksibilitet til at få adgang til dine aktiver, vil rentesatserne være højere end den fleksible.

Opsummering: Du kan tjene passiv indkomst på din kryptovaluta

Så længe du har det minimumsbeløb, der er angivet i dit valgte Binance-Earn produkt, er du godt i gang. Du er berettiget til alle Binance Earn-produkter, lige så snart du har gennemført din kontos identitetsbekræftelsesproces (KYC).

Du skal blot tilmelde din foretrukne kryptovaluta til Binance Earn – og derefter vil du se indtjeningen dagen efter. Betingelserne varierer som sagt, afhængigt af produktet, men generelt kan du se din indtjening afspejlet på dit dashboard så hurtigt som muligt. Så, er det ikke bare at komme i gang med at få din krypto til at arbejde for dig?

Kryptovaluta Børser
Binance

Verdens største kryptovalutabørs

Coinbase

Du kan lige nu få op til 70 kr. i Bitcoin - Gælder kun for nye kunder.

Kraken

En platform med sikkerhed i højeste fokus.

eToro

eToro er verdens førende sociale handelsplatform, der tilbyder både investering i aktier og kryptovalutaer såvel som handel med CFD'er.

Gemini

Gemini er den sikre, pålidelige måde at bygge din kryptoportefølje på. Modtag 70 kr. i bitcoin, efter du har købt eller solgt for 700 kr.

Risikoadvarsel: Alle kryptovaluta investeringer indebærer risici. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidige resultater. Kryptovalutaer har stærke kursudsving og er derfor ikke egnede for alle investorer. Handlen med kryptovalutaer er ikke underlagt EU-regelsæt. Læseren er ansvarlig for sine egne investeringsbeslutninger og vi anbefaler, at læseren foretager sin egen grundige research. Vi fratager os ansvar for informationens fuldstændighed eller nøjagtighed. Denne hjemmeside erstatter ikke en personlig finansiel rådgiver, som man altid bør konsultere ved investeringsspørgsmål. All Rights Reserved Cryptoaffiliatez